Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η οποία λαμβάνει χώρα το δεύτερο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη, η Groupama Ασφαλιστική ξεκινά έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνεται σε πελάτες και συνεργάτες της. 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες, μέσω του προγράμματος “The Life Savers” του Ομίλου Groupama.

Η Groupama Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, διατηρεί τις αξίες της πρόληψης και της αλληλεγγύης στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα “The Life Savers”, με το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη σημασία της γνώσης Πρώτων Βοηθειών, ενώ, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η οποία λαμβάνει χώρα το δεύτερο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη, η Groupama Ασφαλιστική ξεκινά έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνεται σε πελάτες και συνεργάτες της. «Ανοίγει» -αποκλειστικά για τον σκοπό αυτόν- τα Γραφεία Πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδα, όπου, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Στατιστικά, σχεδόν το 1/3 των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με έγκαιρη και έγκυρη παρέμβαση βοήθειας από κάποιον παρευρισκόμενο.

Χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “The Life Savers”, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama και διεξάγεται με επιτυχία από το 2022, έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως, εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά, με στόχο την εκπαίδευση 1.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας