Διαμεσολαβούντες

Σημαντική καινοτομία από τη Sofos Insurance Agency

Από αριστερά ο κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, και ο κ. Θρασύβουλος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων και Μέλος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency.

Τη διασύνδεση των συστημάτων της με τις κεντρικές μηχανογραφικές εφαρμογές των 4 συστημικών τραπεζών ανακοίνωσε η Sofos Insurance Agency. Η συγκεκριμένη διασύνδεση, που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Μηχανογράφησης της Εταιρείας, υπό την ηγεσία του κ. Νίκου Μαρκαντωνάτου, αποτελεί πλέον μέρος του συστήματος αποδοχής πληρωμών του οργανισμού.

Οι μηχανογραφικές εφαρμογές της Sofos Insurance Agency είναι σε θέση πλέον να “γνωρίζουν” τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, «βελτιώνοντας αισθητά τον χρόνο απόκρισης των συστημάτων Sofos PAY και EWallet από τα 10 λεπτά που ίσχυε μέχρι πρότινος», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, όπου σημειώνεται, επίσης, ότι η διαδικασία λειτουργεί σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Τράπεζας της Ελλάδος και φέρει όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για την ανοικτή τραπεζική.

Βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την αυτοματοποιημένη διαδικασία της ενημέρωσης, υπάρχει διαθέσιμη επιλογή στο Sofos Portal που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη – συνεργάτη της Εταιρείας να μετατρέψει τη διαδικασία ενημέρωσης των συστημάτων σε άμεση, με ένα μόνο κλικ.

Το Sofos Pay με… μια ματιά

Το σύστημα Sofos Pay εμπεριέχει όλους τους τρόπους πληρωμής πελατών και συνεργατών, καθώς ενοποιεί στο Sofos Portal τα φυσικά POS, το E-Pos, τις πληρωμές μέσω συστήματος ΔΙΑΣ, τις ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις πληρωμών (Apple Pay, Google Pay κ.ά.) και τις απλές καταθέσεις στους λογαριασμούς με πρόθεμα RF και F. Σε συνεργασία με την αξιοπιστία της μηχανογραφικής εταιρείας Datawise, διαχειρίζεται τις αυτόματες εκδόσεις των εξοφλημένων συμβολαίων και τις εξοφλήσεις των ταμειακών λιστών πληρωμής των συνεργατών. Το Sofos Pay έχει τη δυνατότητα να ομαδοποιεί καταθέσεις συνεργατών που γίνονται σε διαφορετικές τράπεζες ή χρονικές στιγμές και αφορούν την ίδια ταμειακή λίστα και διαχειρίζεται το ίδιο αποδοτικά καταθέσεις ή πληρωμές μέσω ταμείου τράπεζας, μέσω e-banking/ mobile Banking ή ATM και APS, το Sofos E-Walet αλλά και συνδυασμούς όλων των παραπάνω.

O κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Δ/ντής Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μας καινοτομεί και αναδεικνύει τη στρατηγική τοποθέτησή του στην αποδοτική ροή πληροφοριών, ενοποιώντας τα συστήματά του με τα κεντρικά συστήματα των τραπεζών. Έπειτα από 18 μήνες έρευνας και ανάπτυξης, υλοποίησης και ελέγχου του έργου, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμβάλουμε ακόμα περισσότερο στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των συνεργατών μας».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας