Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: Νέα Διευθύντρια Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου η κα Κάτια Χουρμούζη

Με μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της, στη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Groupama Ασφαλιστική, αποχαιρετώντας τον κ. Δημήτρη Διβανή και καλωσορίζοντας την κα Κάτια Χουρμούζη, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της ως επικεφαλής του Τομέα την 1η Ιανουαρίου 2024.

«Η Groupama Ασφαλιστική θα ήθελε να εκφράσει εγκάρδιες ευχαριστίες στον κ. Διβανή για την πολυετή συνεισφορά του στην εταιρεία, την οποία υπηρέτησε με εξαίρετο ήθος και ειλικρινή αφοσίωση για 42 συναπτά έτη, συνιστώντας καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την επιτυχία του Τομέα», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

H κα Χουρμούζη, χάρη στη μεγάλη και πολυσχιδή εμπειρία της στις υπηρεσίες του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και στις επαγγελματικές της δεξιότητες, προστίθεται στο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής με σκοπό να συμβάλει έμπρακτα στη συνέχιση της ανοδικής πορείας την οποία σταθερά έχει χαράξει η εταιρεία.

Η Groupama Ασφαλιστική ενισχύει συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της, παραμένοντας πιστή στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας