Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: Για 6η χρονιά χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, για 6η συνεχόμενη χρονιά, χορηγός του νεαρού Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, κ. Δημήτρη Μπήτρου.  

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο Αιγινήτης πρωταθλητής ιστιοπλοΐας, με αξιοσημείωτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2023. Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε 5 διασυλλογικούς αγώνες στην κατηγορία 420, πρόσθεσε στη συλλογή του 4 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 στην Gdynia της Πολωνίας (3-10/7/23) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420 στην Alicante της Ισπανίας (21-29/7/23) κατέκτησε, στην κατηγορία Μεικτά, την 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Επιπλέον, η συμμετοχή του στο Athens Eurolymp 2023, του χάρισε την 1η θέση στα Μεικτά και τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών. 

Παράλληλα με τις επιτυχίες στην Ιστιοπλοΐα, ο Δημήτρης φέτος κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, πετυχαίνοντας ένα όνειρο που είχε από παιδί.

H κα Έλενα Ορφανίδου, Διευθύντρια Εμπειρίας Πελάτη και Ψηφιακών Υπηρεσιών της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά: «Στην Groupama Ασφαλιστική, επιλέγουμε συνειδητά να στηρίζουμε νέους αθλητές σαν τον Δημήτρη Μπήτρο, που ξεχωρίζουν για την πορεία τους και την προσήλωση στους στόχους τους, αποτελώντας ιδανικό πρότυπο για κάθε νέο».

Το 2024, ο κ. Δημήτρης Μπήτρος συνεχίζει με αξιώσεις την προσπάθειά του, μέσα από μια σειρά απαιτητικών αγώνων, έχοντας πάντα σαν απώτερο στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, τον Ιούλιο. Η Groupama Ασφαλιστική τού εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας