Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: Αρωγός των Παιδικών Χωριών SOS και φέτος τις γιορτές

Η Groupama Ασφαλιστική, και τα φετινά Χριστούγεννα, θα ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, στηρίζοντας τον οργανισμό για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Groupama Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει για περισσότερο από δέκα χρόνια την αρωγή της στα Παιδικά Χωριά, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνεισφορά του οργανισμού στην ενδυνάμωση οικογενειών και παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ουσιαστική κίνηση αλληλεγγύης της εταιρείας έχει ως κύριο στόχο να εξασφαλίσει στα παιδιά τα βασικά για τη σωστή ανάπτυξή τους διατροφικά αγαθά και παράλληλα, να υπενθυμίσει στους εργαζόμενους και τους εθελοντές ότι το πολύτιμο έργο τους δεν περνάει απαρατήρητο.

Όλη η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, νοιάζεται ειλικρινά για εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη και μέσα από τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας ευελπιστεί να συμβάλει στη δημιουργία εορταστικού κλίματος και στη μετάδοση της αισιοδοξίας της για την επόμενη ημέρα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας