Εταιρείες

Glassdrive: Νέος Σταθμός στην Κοζάνη

Η SAINT-GOBAIN AUTOVER HELLAS υποδέχεται ένα νέο μέλος στην Κοζάνη τον κ. Γιώργο Τσαντεκίδη, ο οποίος εμπιστεύτηκε την Glassdrive για την εξυπηρέτηση των πελατών στη ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Γιώργος Τσαντεκίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο του αυτοκινήτου, διατηρεί δύο σταθμούς Glassdrive σε στρατηγικά σημεία της πόλης. Το ένα βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης (Κ. Καραμανλή 17) και είναι 64 τ.μ., ενώ το δεύτερο βρίσκεται λίγο πιο έξω από την πόλη στο 2ο χλμ. Κοζάνης-Θεσ/νίκης έκτασης 250 τ.μ.

Το ωράριο λειτουργίας και των δύο σταθμών είναι καθημερινά 09:00-14:00 και 17:00-21:00,  ενώ το Σάββατο λειτουργεί 09:00-15:00.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης, Δ/νων Σύμβουλος της SGA Hellas: «Αντιστεκόμαστε στη κρίση με ανάπτυξη. Αυτή είναι η απάντηση μας σε όσους μας ρωτάνε πώς κατορθώνουμε και εξελισσόμαστε σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Η ποιότητα της δουλειάς μας και η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού είναι καθοριστικός παράγοντας για τη βιωσιμότητα μας. Είμαστε δίπλα στους έλληνες επιχειρηματίες, τους οποίους στηρίζουμε με τις επιλογές και τη στρατηγική μας. Συνεχώς προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και προϊόντα και προσπαθούμε να τελειοποιούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ επιβιώνουν μόνο οι επαγγελματίες. Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι η υγιής ανάπτυξη μας και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Το δίκτυο της Glassdrive πλέον αποτελείται από 30 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας