Άρθρα

Γιατί η MEGA Brokers επέλεξε ως συνεργάτη τον Όμιλο HHG

Υλοποιώντας, για άλλη μια φορά, τη διαχρονική δέσμευσή της για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους, η MEGA Brokers ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο HHG (Hellenic Health Group), στον κλάδο Ζωής & Υγείας.

Πλέον όλοι οι πελάτες του Δικτύου Συνεργατών που έχουν συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε οποιονδήποτε κλάδο ασφάλισης, με οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρεία, μέσω της Mega Βrokers, μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες υγείας στα νοσηλευτικά Ιδρύματα του Ομίλου HHG.

Αναλυτικά οι παροχές και οι διαδικασίες έγιναν γνωστές πρόσφατα σε διαδικτυακή παρουσίαση από τους ανθρώπους του Ομίλου HHG στους συνεργάτες της Mega Βrokers.

Γιάννης Παππάς:
Η σχέση με τους ασφαλισμένους μας εξελίσσεται σημαντικά

Ο κ. Γιάννης Παππάς, Δ/ντής Κλάδου Ζωής & Υγείας της Mega Brokers, σε δήλωσή του στην «Α.Α.», αναφέρεται στο σκεπτικό της συνεργασίας με τον Όμιλο HHG και στα οφέλη που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι πελάτες των συνεργατών της Mega Brokers:

«H MEGA Brokers διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών -πανελλαδικά περισσότερους από 1.479-, με μεγάλο ποσοστό συνεργατών να δραστηριοποιούνται στον νομό Αττικής.

Επίκεντρο όλων μας είναι ο πελάτης.

Η άμεση, χωρίς αναμονές πρόσβαση των πελατών σε υπηρεσίες και δομές ιδιωτικής υγείας αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει να κάνει ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Η συνεργασία μας με έναν Όμιλο που διαθέτει 4 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα και 6 νοσοκομεία, με 1.438 κλίνες, 93 χειρουργικές αίθουσες, 178 ΜΕΘ και 19 ασθενοφόρα, καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό το διευρυμένο πελατολόγιο των συνεργατών μας στον νομό Αττικής και στους όμορους νομούς.

Για εμάς, στη MEGA, η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, η αξιοπιστία και η εξειδίκευση αποτελούν βασικούς πυλώνες σε κάθε βήμα ανάπτυξης που κάνουμε.

Ο Όμιλος HHG διαθέτει θεραπευτικές μονάδες με πολύ υψηλά standards, διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες, πρόσβαση ασθενών σε ψηφιακές εφαρμογές Digital – Clinic και My-Ygeia, εξειδίκευση και σύγχρονα θεραπευτικά μέσα σε πολλά θέματα υγείας, όπως ενδεικτικά μονάδες εγκεφαλικών, ειδικής αντιμετώπισης νευρολογικών παθήσεων και επιληψίας, ρομποτικής με συστήματα Visaulaze, Excelsius GPS, Navio & Rosa, Νευροπλοηγό S8, Γραμμικό Επιταχυντή Varian Edge κ.ά.

Τα προνόμια που παρέχουμε εντελώς δωρεάν μέσω αυτής της συμφωνίας σε όλους τους συνεργάτες μας, αφενός, φέρνουν πιο κοντά όλους τους ανασφάλιστους στην επιλογή της ιδιωτικής υγείας και στην ασφάλισή τους, αφετέρου, διευκολύνουν την άμεση πρόσβαση στους ασφαλισμένους πελάτες των συνεργατών μας σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας».

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας.

Ο Όμιλος διαθέτει 6 κορυφαία θεραπευτήρια στην Ελλάδα –Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic– και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot.

Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας