25.1 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Generali Hellas: η εταιρεία που ξαφνιάζει την ασφαλιστική αγορά τα τελευταία χρόνια!

Ο κ. Πάνος Δημητρίου και η διοικητική ομάδα που τον πλαισιώνει έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια, με προσήλωση και επαγγελματισμό, να δημιουργήσουν για την Generali Hellas ένα πολύ ξεχωριστό και ευδιάκριτο στίγμα.

Οι πελάτες και το ευρύ κοινό αναγνωρίζουν πια την αισθητική της Generali Hellas σε όλες τις επικοινωνιακές της δράσεις, κάτι που τη διακρίνει από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές. Οι συνεργάτες της έχουν επίσης μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτή. Η Generali Hellas κερδίζει διαχρονικά την εμπιστοσύνη τους, γιατί δημιουργεί προϊόντα ανταγωνιστικά, τόσο τιμολογιακά όσο και σε επίπεδο καλύψεων, και διαχειρίζεται αποτελεσματικά, με τη βοήθεια του διοικητικού της προσωπικού αλλά και μέσω ψηφιακών εφαρμογών, τις απαιτήσεις του συνεργάτη. Και τα δύο είναι πλεονεκτήματα που έχουν οδηγήσει στη σταδιακή και σταθερή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Generali Hellas, γεγονός που σίγουρα ικανοποιεί τον μέτοχο και δίνει κίνητρο για περαιτέρω επενδύσεις, ενώ παράλληλα ενισχύουν την εμπιστοσύνη των παραγωγικότερων μονάδων επαγγελματιών που ανήκουν στα ανεξάρτητα δίκτυα και εν τέλει των πελατών.

Μόνο τυχαία και συγκυριακά δεν είναι τα αποτελέσματα που καταγράφει η Εταιρεία, στη διαδρομή των τελευταίων 18 ετών που στο τιμόνι της βρίσκεται ο κ. Πάνος Δημητρίου. Το αποδεικνύουν άλλωστε, πέρα από κάθε αμφιβολία, οι αριθμοί. Τη χρονιά που ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Generali (2002), η Εταιρεία κατείχε μερίδιο αγοράς 2,0% στις Γενικές Ασφαλίσεις (€32.039.461 εγγεγραμμένα ασφάλιστρα) και 1,6% στις Ασφαλίσεις Ζωής (€20.817.500 εγγεγραμμένα ασφάλιστρα). Σήμερα (στοιχεία 2018), η Generali Hellas κατέχει μερίδιο αγοράς που φτάνει το 5,2% στις Γενικές Ασφαλίσεις (€113.935.491 εγγεγραμμένα ασφάλιστρα) και 5,0% στις Ασφαλίσεις Ζωής (€92.991.883 εγγεγραμμένα ασφάλιστρα). Η δυναμική της Εταιρείας και το όραμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της προδιαθέτουν και προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμα παραγωγικότερο μέλλον.

Generali Hellas: η εταιρεία που ξαφνιάζει την ασφαλιστική αγορά τα τελευταία χρόνια!

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της νέας χρονιάς, η Generali Hellas δεν ακολούθησε την πεπατημένη των τελευταίων χρόνων, όπου κάποιος διακεκριμένος, διεθνούς εμβέλειας ομιλητής μονοπωλούσε την εορταστική βραδιά.  Για τη φετινή χρονιά η Εταιρεία διάλεξε να δώσει την ευκαιρία στους συνεργάτες και τα στελέχη της να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» που ανεβαίνει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Πρόκειται για μια παραγωγή από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο πλαίσιο των στόχων του για την προβολή και διατήρηση της ελληνικής ιστορίας και της ιστορικής μνήμης, η οποία πέρα από τα ιστορικά στοιχεία εμπεριέχει και αναφορές στην ιδιωτική ασφάλιση, με αφορμή τόσο τη Μικρασιατική Καταστροφή όσο και την πυρκαγιά που κατέστρεψε τη Θεσσαλονίκη το 1917.

Η εορταστική εκδήλωση της εταιρείας, που έλαβε χώρα στις 21 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει για τους συνεργάτες της. Ο κ. Πάνος Δημητρίου, όπως συνηθίζει, απέφυγε να κάνει εκτενή αναφορά στα αποτελέσματα της Generali Hellas τη χρονιά που πέρασε, τα οποία ωστόσο κινήθηκαν σε ανοδικά επίπεδα, με το λειτουργικό αποτέλεσμα να φτάνει τα €12 εκατ. “Προειδοποίησε”, όμως, συνεργάτες και φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση ότι η Generali Hellas ετοιμάζει εκπλήξεις και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για τα επόμενα χρόνια, λέγοντας πως τα όσα προετοιμάζει η ομάδα του θα μπορούσαν να περιγραφούν μόνο ως… «κόκκινη καταιγίδα»!

Αμαλία Ρουχωτά

φωτ.: Ιάκωβος Διζικιρίκης

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας