Εταιρείες

Generali Health Ecosystem: Μια νέα εποχή ασφάλισης

Στο επόμενο βήμα υλοποίησης του μανιφέστου της, “Generali Caring Insurance Ecosystem”, προχωρά η Generali, μετά από πολύμηνες εργασίες και ενδελεχή ανάλυση αγοράς, τον παλμό της οποίας καταγράφει καθημερινά με την ενεργό συμμετοχή και το έργο των συνεργατών της.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία, εγκαινιάζει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ενημερώσεων και εκπαιδεύσεων των συνεργατών της για το νέο Οικοσύστημα Υγείας της.  

Όπως ενημερώνει σχετικά τους συνεργάτες της η Generali:

«Το προηγούμενο διάστημα και κοιτάζοντας σταθερά μπροστά, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε, παρουσιάσαμε ένα μοντέλο ασφάλισης 360°, όπου:

▪ ασφαλιστικά προγράμματα,

▪ έξυπνα εργαλεία εξυπηρέτησης,

▪ ψηφιακές εφαρμογές και

▪ υπηρεσίες, που εκτείνονται πέρα από τον χώρο της ασφάλισης,

αλληλοεπιδρούν παρέχοντας μία συνολική λύση που απαντά σε κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Εγκαινιάζοντας την επόμενη μέρα στη νέα αυτή εποχή φροντίδας και προστασίας, προχωράμε στην αναβάθμιση των λύσεων που παρέχουμε στον Κλάδο Υγείας. Στόχος μας να εκσυγχρονίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας βάσει των νέων καταναλωτικών αναγκών και να προσφέρουμε σε εσάς νέες δυνατότητες ανάπτυξης των εργασιών σας και καινοτόμα εργαλεία για να προσελκύσετε την επόμενη γενιά του πελατολογίου σας.

Τιμώντας τα βασικά ποιοτικά συστατικά της συνεργασίας μας, όπως είναι η εμπιστοσύνη, η ενότητα και η σύμπραξη προς ένα κοινό στόχο, σχεδιάζουμε το μέλλον μας μαζί σας. Για τον λόγο αυτό και θέλοντας να εξασφαλίσουμε το θετικό αντίκτυπο της μετάβασής μας σε μια νέα, απαιτητική αλλά και πολλά υποσχόμενη εποχή ασφάλισης, σχεδιάσαμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ενημερώσεων και εκπαιδεύσεων για το νέο Οικοσύστημα Υγείας της Generali, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το επόμενο διάστημα.

H πολύ επιτυχημένη πορεία μας μέχρι σήμερα στον κλάδο Υγείας, αποτελεί την υπόσχεση για ένα ακόμη πιο φιλόδοξο και δυναμικό μέλλον. Στην επόμενη μέρα σας θέλουμε μαζί μας!

Αγκαλιάζουμε την αλλαγή, δημιουργούμε την ευκαιρία», καταλήγει η Generali.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας