Generali goes Peru

206

Περισσότεροι από 150 συνεργάτες του αποκλειστικού και ανεξάρτητου δικτύου της Generali συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στην «Οδό Κασσάνδρας», για να θυμηθούν μαζί όμορφα στιγμιότυπα από τα ταξίδια που έχουν πραγματοποιήσει με την Εταιρεία και να ενημερωθούν για τις νέες συναρπαστικές διαδρομές που χαράζει η Εταιρεία για το 2014.

Σε ένα ζεστό, οικογενειακό και κεφάτο κλίμα, πλαισιωμένοι από μοναδικές εικόνες και αναμνήσεις από παλαιότερα ταξίδια σε Αυστραλία, Ινδία, Ιαπωνία, Αργεντινή, Αφρική, Ισλανδία και πρόσφατα στη Ρωσία, οι παλιοί και νέοι συνεπιβάτες στο συναρπαστικό ταξίδι της Generali ενημερώθηκαν για το νέο προορισμό-επιβράβευσης για το 2014, αλλά και για τις θέσεις της Generali σε σημαντικά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την ελληνική διαμεσολάβηση.
Τους συνεργάτες του Agency και του ανεξάρτητου δικτύου καλωσόρισε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Generali, κ. Μιχάλης Σωτηράκος, ο οποίος επεσήμανε ότι παρούσες στο μέλλον θα είναι όσες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ισχυρή, υγιή κεφαλαιακή βάση και συμπλήρωσε ότι η Generali τα τελευταία δέκα χρόνια έχει να επιδείξει υγιή και σταθερή ανάπτυξη, που εκφράζεται με σημαντική βελτίωση των μεριδίων αγοράς αλλά και πολύ καλή κερδοφορία. Ο κ. Σωτηράκος επιβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά, τη σταθερή δέσμευση της Εταιρείας στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, τον οποίο και θα συνεχίζει να στηρίζει.
Σε ό,τι αφορά την πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το εισπρακτικό και τα οφειλόμενα, ο κ. Σωτηράκος σημείωσε ότι η Generali θα πράξει αυτό που αναμένει ο συνεργάτης της. Η Εταιρεία θα λειτουργήσει όπως όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό προς τον συνεργάτη, βρίσκοντας ουσιαστικές λύσεις για τον καθένα, χωρίς εκβιασμούς για την παραγωγή, γιατί θέλει και έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Τέλος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συνταχθούν με τις εταιρείες που πραγματικά στηρίζονται σε αυτούς. «Για την Generali, πελάτης είναι ο διαμεσολαβητής και γι’ αυτό θα είμαστε πάντα δίπλα του», τόνισε ο κ. Σωτηράκος. «Εμείς στην Generali θέλουμε να βοηθήσουμε τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να ενισχύσει το συγκριτικό του πλεονέκτημα και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Πάνος Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Generali είναι μια εταιρεία με σημαντική ιστορία. Είναι μια εταιρεία με παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον. Διαθέτει την ικανότητα να δημιουργεί και να παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή. Υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαφορά. Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε δίπλα σας όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Generali αλλά και τη νέα ηγετική ομάδα της εταιρείας, η οποία, όπως έχουν δείξει τα μέχρι στιγμής παραγωγικά αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική».
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δημητρίου στα στελέχη εκείνα που στήριξαν ουσιαστικά την εταιρεία την τελευταία 15ετία, στους οποίους απηύθυνε ένα θερμό ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά, την αφοσίωση αλλά και τον επαγγελματισμό τους, που συντέλεσαν καθοριστικά στην ουσιαστική ανάπτυξη και τη θετική πορεία της εταιρείας.
Κλείνοντας, ο κ. Δημητρίου επεσήμανε ότι μέλλον έχουν οι εταιρείες που θέλουν να δημιουργήσουν. «Η Generali θέλει να κάνει πολλά πράγματα μαζί σας», είπε, απευθυνόμενος στους κορυφαίους συνεργάτες της Εταιρείας. «Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη στο συναρπαστικό ταξίδι που θα έχουμε μαζί στο μέλλον, και που από κοινού θα δημιουργήσουμε», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Όσο για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης των δικτύων πωλήσεων της Generali, οι φωτογραφίες από τη ζεστή βραδιά, με το συγκρότημα από το μακρινό Περού τα λέει όλα: Generali goes Peru!
Η χώρα των Ίνκας θα καλωσορίσει τους κορυφαίους συνεργάτες της Generali σε ένα ακόμη ταξίδι ζωής. Ένα ταξίδι αντάξιο εκείνων που βιώνουν τη ζωή σαν μία συνεχόμενη πρόκληση και περιπέτεια.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΚυβερνοκίνδυνοι και Ασφάλιση
Επόμενο άρθροΗ Achmea επιλέγει