Εκδηλώσεις

Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton

Ημερίδα με θέμα «Φορολογικές και Ασφαλιστικές Επιβαρύνσεις, 2017» διοργάνωσε πρόσφατα η Generali, σε συνεργασία με τον διεθνή οίκο ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών Grant Thornton, με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών της για τα τρέχοντα φοροτεχνικά θέματα.

Περισσότεροι από 150 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έδωσαν το «παρών», επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση γύρω από τις πρόσφατες, σημαντικές αλλαγές στη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία, που επηρεάζουν ουσιαστικά τον επαγγελματικό κλάδο. Η Generali προχώρησε σε μια τριήμερη διοργάνωση, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι συνεργάτες της θα ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton.

Όπως τόνισε ο κ. Γαβριήλος Κατσάνος, Διευθυντής Πωλήσεων Ασφαλίσεων Ζωής Ανεξάρτητων Δικτύων της Generali, η διοργάνωση εντάσσεται στην προσπάθεια της Εταιρείας να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στον ασφαλιστικό συνεργάτη, για όλα τα θέματα που τον απασχολούν στην επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σε μια στοχευμένη παρουσίαση, ο κ. Βασίλης Κυρίτσης, Senior Manager της Grant Thornton, περιέγραψε το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο που διαμορφώνεται για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Μεταξύ άλλων, εστίασε σε καίρια θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους διαμεσολαβητές και ως ελεύθερους επαγγελματίες, όπως τις εκπιπτόμενες δαπάνες, τους ελέγχους στις αλλοδαπές εταιρείες, τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιπτώσεις σε κάθε ξεχωριστή κατηγορία επιχείρησης (ατομική ομόρρυθμη, ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, κ.λπ.). Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απευθύνουν σειρά ερωτήσεων, λαμβάνοντας εξατομικευμένη πληροφόρηση.

O Διευθυντής Πωλήσεων της Generali, κ. Άγγελος Μπεφών, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες, τόνισε ότι η Εταιρεία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις που επηρεάζουν τον κλάδο και το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και μέσα από τη συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς είναι σε θέση να παρέχει την πληροφόρηση εκείνη που θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών του, παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τους συνεργάτες της.

Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton
Ο κ. Άγγελος Μπεφών, Διευθυντής Πωλήσεων Generali.

Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton

Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton Generali: Διασφαλίζει για τους Συνεργάτες της ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας