Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της

1475

Από το Αγρίνιο (απ’ όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα) ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Πίστη την επιβράβευση των πλέον διακεκριμένων παραγωγικά συνεργατών της, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από της ιδρύσεώς της!

Απόφαση της Εταιρείας και προσωπικά του ηγέτη της, κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, είναι να τιμηθούν οι συνεργάτες της Εταιρείας σε όλη την Ελλάδα για την πετυχημένη πορεία της, που την έφερε, ως αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς μας. Κορυφή, στην οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη προσδοκά να εγκατασταθεί… μόνιμα!

Η επιλογή να ξεκινήσουν από το Αγρίνιο οι εκδηλώσεις δεν ήταν τυχαία, καθώς η πόλη αποτελεί την έδρα του πρώτου σε παραγωγή συνεργάτη της Εταιρείας, πανελλαδικά, για το 2016, δηλαδή της κας Μαρίας Τσιλιγιάννη. Παράλληλα, τιμήθηκαν ο κ. Γιώργος Ρουσσάκης και η κα Παναγιώτα Μάρη.

Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της

Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες τηςΕυρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Πίστης, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η κα Βασιλική Ρούσση, Εμπορική Διευθύντρια, καθώς και οι Διευθυντές Πωλήσεων, κ.κ. Σπύρος Θερμός, Γιώργος Κακάκης και Βασίλης Τουπής.

Την ευθύνη της ιδιαίτερα πετυχημένες εκδήλωσης είχε ο Δ/ντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης.

Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της

Είναι προφανές ότι τα αποτελέσματα δεν διαμορφώνονται τυχαία (δείτε εδώ τα αποτελέσματα του 2016 που ανακοίνωσε η Εταιρεία), ειδικά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, το οποίο στα 40 χρόνια λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Πίστης έχει οδηγήσει 135 εταιρείες από τις 148 σε διακοπή λειτουργίας!!!

Το νέο «όνειρο» της Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Πίστης, όπως αυτό έχει περιγραφεί, συνοψίζεται στην κατάκτηση οικονομικής, συναισθηματικής και πνευματικής ευτυχίας όλων των παραγόντων που στεγάζουν τα συμφέροντά τους σε αυτήν: Ασφαλισμένων – Εργαζομένων – Επενδυτών.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια εταιρεία που διατρανώνει την πίστη της στα δίκτυα πωλήσεων, στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, θεωρώντας τους το μόνο αποτελεσματικό κανάλι διανομής, και σε αυτούς στηρίζει το μέλλον της: στους 5. 294 Συνεργάτες της, οι οποίοι συνθέτουν το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα!

 Δημήτρης Ρουχωτάς

 Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες τηςΕυρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες τηςΕυρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της Ευρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες τηςΕυρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια μοιράζεται τα Όνειρα και τα Αποτελέσματα με τους συνεργάτες της

Προηγούμενο άρθρο€1,3 δις θα καταβάλει στους μετόχους της η Munich Re
Επόμενο άρθροΙδιαίτερα παραγωγικό το 2016 για τον Συνήγορο του Καταναλωτή