Ευρώπη Ασφαλιστική: Ο Ν. Βιδάκης νέος Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων

1745
Bidakis Europi

Η Ευρώπη Ασφαλιστική ενισχύει ακόμη περισσότερο την Εμπορική της Ομάδα εντάσσοντας από την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 στο δυναμικό της τον κ. Νικόλαο Βιδάκη, καταξιωμένο και έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας.

Ο κ. Βιδάκης διαθέτει επιτυχημένη πολυετή εμπειρία σε ανάλογες θέσεις στον ασφαλιστικό χώρο και τα τελευταία οκτώ χρόνια διετέλεσε Διοικητικός Επιθεωρητής Πωλήσεων στην Allianz Ελλάδος.

Κατέχει πτυχίο σε Business Administration, Accounting and Finance, ενώ στο σύνολο της καριέρας του έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στα θέματα του ασφαλιστικού κλάδου μέσα από τη συμμετοχή και τη συμβολή του σε σημαντικά projects.

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της Ευρώπη Ασφαλιστική δήλωσε:

«Δημιουργούμε μια Νέα πολύ δυνατή Εμπορική Ομάδα με αξιόλογα και έμπειρα στελέχη.

Βασικοί μας Στόχοι είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη της παραγωγής μας μέσω ενός δυναμικού Δικτύου Πωλήσεων και η άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας ώστε η πορεία μας να είναι κτισμένη σε γερές και υγιείς βάσεις. Επιθυμούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις τόσο στους συνεργάτες όσο και στους πελάτες μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά».

Με την πεποίθηση ότι η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του κ. Βιδάκη θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ευρώπη Ασφαλιστική και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Προηγούμενο άρθροΠώς γιορτάστηκε φέτος η Ημέρα Ασφάλισης;
Επόμενο άρθροΕξετάσεις προληπτικού ελέγχου από την Affidea, με αφορμή την Ημέρα Διαβήτη