Ευρωπαϊκή Πίστη: “Online Θυρίδα” για την παραλαβή εγγράφων

1652

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Ασφαλισμένους της, προχώρησε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραλαβής εγγράφων “Online Θυρίδα”.

Με την Online Θυρίδα, όλοι οι Ασφαλισμένοι της Εταιρείας έχουν τη δυνατότητα:

  • Άμεσης παραλαβής όλων των εγγράφων που συνδέονται με την ασφάλισή τους, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα απώλειας τους, εφόσον πλέον μπορούν να τα αποθηκεύουν ηλεκτρονικά.
  • Να πραγματοποιούν με ασφάλεια την παραλαβή των εγγράφων τους, καθώς η ταυτοποίηση τους γίνεται μέσω διπλής εξακρίβωσης, εξασφαλίζοντάς τους την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
  • Να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τη διακίνηση της αλληλογραφίας τους με τον παραδοσιακό έγχαρτο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Online Θυρίδα” επιταχύνθηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid – 19, καθώς όλες οι συναλλαγές παραλαβής των ασφαλιστικών εγγράφων πραγματοποιούνται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κατάστημα.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στο www.europaikipisti.gr και αποτελεί μέρος της γενικότερης στρατηγικής της Εταιρείας αναφορικά με τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. 

Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος ΑΧΑ δείχνει τον δρόμο για την υποστήριξη προσωπικού, πελατών, κοινωνίας
Επόμενο άρθροΗ ασφαλιστική αγορά στα αχαρτογράφητα νερά της πανδημίας Covid-19