Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα διαφημιστική καμπάνια

775

Με κεντρικό μήνυμα «Δίπλα σου, ανθρώπινα, αμέσως», η Ευρωπαϊκή Πίστη επικοινωνεί τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, με 5 ταινίες, εστιασμένες στους ανθρώπους που μας νοιάζονται πραγματικά.

Με σύγχρονη οπτική και με συναισθηματικό τόνο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπό της, ξεδιπλώνοντας καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που θα αφήσουν ό,τι κάνουν για να βρεθούν δίπλα μας, αμέσως.

Άλλωστε η Ευρωπαϊκή Πίστη, εδώ και 45 χρόνια, τοποθετεί τις ανθρώπινες σχέσεις πάνω απ’ όλα, χτίζοντας έτσι ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους μετόχους της.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια θα ξεδιπλωθεί και με σχετικές επικοινωνίες τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και σε digital μέσα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη με ισχυρά θεμέλια στον ασφαλιστικό κλάδο και με οδηγό τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με την ελληνική κοινωνία, θα συνεχίσει να εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα και στις μοναδικές ανάγκες του κάθε Ασφαλισμένου ξεχωριστά.

«Σε κάθε χαρά ή αναποδιά, σε κάθε τέλος αλλά και σε κάθε αρχή, οι πρώτοι που θα καλέσεις είναι οι δικοί σου άνθρωποι. Οι δεύτεροι είμαστε εμείς. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, μέσω των 5.500 Συνεργατών μας», αναφέρει σχετικά.

Δείτε τα διαφημιστικά spot στο κανάλι στο YouTube.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠώς επηρέασε ο Covid-19 την ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων;
Επόμενο άρθροΈνα νέο, καινοτόμο, ψηφιακό εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών της Life Plan