Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανώτερη διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας.

Η Εταιρεία τιμήθηκε με την ανώτερη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath». Το γεγονός αυτό, καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική Ασφαλιστική Εταιρεία που βραβεύεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική ψηφιακή εκδήλωση, παρουσία εκπροσώπων οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής, μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Το σημαντικό βραβείο «Olympic Kotinos Wreath» παρέλαβε η κα Κατερίνα Παπαδοπούλου, Compliance & AML Manager της Ευρωπαϊκής Πίστη, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που για μια ακόμη χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής -ΕΒΕΝ GR βραβεύει την Εταιρεία μας με την ανώτερη διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη βράβευση είναι εξόχως τιμητική για εμάς και αποτελεί μία ακόμα επισφράγιση της εταιρικής κουλτούρας του Ομίλου μας, καθώς είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας του ανθρώπινου δυναμικού μας».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας