Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αναδείχθηκε “Superbrand” Εταιρεία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έλαβε μια ακόμη σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά superbrands στον διαγωνισμό Corporate Superbrands Greece, στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες».  

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως Superbrand εταιρεία, στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες», μέσα από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1.500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, όπου αναδείχθηκαν 250 Εταιρικές Επωνυμίες ως οι κορυφαίες στην Ελλάδα. Η διάκριση αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς προήλθε μετά από βαθμολογία τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και από δημοσκόπηση από το καταναλωτικό κοινό.

Τα βραβεία “Superbrands Greece 2021-22”, εντάσσονται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, ο οποίος υφίσταται εδώ και 27 χρόνια, εκπροσωπείται σε 90 χώρες και έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους χώρους της οικονομίας. Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2005.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας, κ Ν. Χαλκιόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: «Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία έρχεται στο τέλος μίας πολύ δύσκολης λόγω των συνθηκών χρονιάς, είναι ακόμα μία απόδειξη ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς στον Ασφαλιστικό Κλάδο. Είναι μία σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι η Εταιρία από την ίδρυσή της δεν έχει παρεκκλίνει ποτέ από τις θεμελιώδεις αρχές της. Την εντιμότητα, τη συνέπεια, τη φιλεργατικότητα και τη χρηστή διαχείριση. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε έναν πρότυπο οργανισμό και να μεγεθύνουμε συνεχώς το επιχειρηματικό και κοινωνικό μας ανάστημα».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας