Διαμεσολαβούντες

Event Awards με τη σφραγίδα της MEGA Brokers

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “SALES AWARDS”, που διοργάνωσε η MEGA Brokers για τις βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου, στον χώρο του Anassa City Events, με κεντρική παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και του ευρύτερου κλάδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με βραβεύσεις, μουσική, φαγητό και συνεργάτες που μέσα από χρόνια συνεργασίας έγιναν πλέον φίλοι.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς και το πιο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά αναδείχτηκαν οι 37 συνεργάτες της MEGA.

Brokers που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2022.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video, με κεντρικό σύνθημα «ζήστε κάθε στιγμή με ασφάλεια», ενώ πρώτη στο βήμα ανέβηκε η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον κ. Διογένη Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της MEGA Brokers το 2022 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους και τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2023.

Στα επιτεύγματα της εταιρείας αναφέρθηκε ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος, επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος της MEGA Brokers, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, μιλώντας για τις προοπτικές του κλάδου, τις σχέσεις με την Πολιτεία και την τρέχουσα κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις επιτυχίες των συνεργατών της εταιρείας.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή βραβείου στο «ΕΛΙΖΑ» (εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού) και τη συγκινητική ομιλία του εκπροσώπου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού κυρίου Παναγιώτη Μάντη, αποδεικνύοντας πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη ανήκει στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας και εκφράζεται κάθε χρόνο με το ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες, παραδίδοντας τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Γιαννιά και της μπάντας του, ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2023-2024 των συνεργατών της εταιρείας στο εξωτικό Μπαλί.

Δείτε εδώ το video της εκδήλωσης:


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας