Εκδηλώσεις

Εκδήλωση Βραβεύσεων από το Γραφείο Α. Ξηρού της Εθνικής Ασφαλιστικής

Μια λαμπερή εκδήλωση βραβεύσεων των κορυφαίων ασφαλιστών για το 2022 πραγματοποίησε το Γραφείο Ανθής Ξηρού της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, στη Βέροια.

Στο πλαίσιο της ομιλίας της, η κα Ξηρού μετέφερε σε παρευρισκόμενους και βραβευθέντες τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Δ/νοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Robert Gauci. Μίλησε, ακόμα, για τις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας και των συνεργατών της και το σπάσιμο του φράγματος των €850.000 σε παραδόσεις, γεγονός που χάρισε στο Γραφείο Ξηρού υψηλή θέση πανελλαδικά, με δραστηριοποίηση αμιγώς στη Βόρεια Ελλάδα.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις 9 Ιουνίου, τίμησαν με την παρουσία τους οι Γεν. Δ/ντές, κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Τάσος Αναστασίου, Αντώνης Χρηστίδης, ο Δ/ντής Ανάληψης Ζωής και Υγείας, κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, η Προϊσταμένη του Υποκ/ματος Θεσσαλονίκης, κα Τάνια Βαχαρακίδου, και ο Yπεύθυνος Πωλήσεων Agency Β. Ελλάδας, κ. Λάζαρος Γιουρτσίδης, τους οποίους η κα Ξηρού ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους στον καθημερινό αγώνα προς την κορυφή.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη, γιατί αυτός ο αδιάκοπος αγώνας δόθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, μέσα σε μια χρονιά αβεβαιότητας και πληθωριστικών πιέσεων, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά όλα αυτά αντισταθμίστηκαν από το όραμα και τη διάθεση του νέου μετόχου και της νέας ομάδας Διοίκησης, που με άξονες την πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και την ομαδικότητα έδωσε νέους ρυθμούς ανάπτυξης, που οδήγησαν τη Διεύθυνσή μου σε ακόμα υψηλότερα παραγωγικά μεγέθη και μερίδια στις τοπικές αγορές που δραστηριοποιούμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη βεβαιότητα ότι η νέα Διοίκηση θα συνεχίσει τη στήριξη και την ανάπτυξη των ανθρώπων της Περιφέρειας, η κα Ξηρού δεσμεύθηκε ότι τα αποτελέσματα του 2023 θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Βραβευθέντες

Ομαδάρχες: Ιωάννης Μπέκας, 1ο βραβείο (φωτ. 1), Ευάγγελος Κανάβας, 2ο βραβείο (φωτ. 2), Μαρία Καρατενίζη, 3ο βραβείο (φωτ. 3).

Ασφαλιστές: Μαρία Άτση, 1ο βραβείο (φωτ. 1), Θωμάς Πανταζόπουλος, 2ο βραβείο (φωτ. 2), Γεώργιος Ελευθεριάδης, 3ο βραβείο (φωτ. 3), και (με τυχαία σειρά), Πελαγία Ζερβανταρίδου (φωτ. 4), Σταματία Γιαννακάκη (φωτ. 5), Αικατερίνη Δημητριάδη (φωτ. 6), Ειρήνη Χρόνη (φωτ. 7), Χριστίνα Θανασούλη (φωτ. 8), Δημοσθένης Δροσούνης (φωτ. 9, με τον κ. Παπαχρήστου), Άννα Μαντοκούδη (φωτ. 10), Μαρία Πελέκα (φωτ. 11), Χρήστος Αργυρόπουλος (φωτ. 12), Αθανάσιος Χατζηφωτιάδης (φωτ. 13), Ιωάννα Χαχούδη (φωτ. 14).


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας