Εταιρείες

Eurolife The Next Advisors: Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα παιδιά των συνεργατών της Eurolife FFH

Ακόμα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης διοργανώνει η Eurolife FFH, στο πλαίσιο της συνεχούς της δέσμευσης να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Το πρόγραμμα “Eurolife The Next Advisors” απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά των συνεργατών της Eurolife FFH και διοργανώνεται από το Τμήμα Εκπαίδευσης της εταιρείας σε συνεργασία με αξιόπιστους εξωτερικούς εισηγητές.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στόχο έχει να παράσχει στη νέα γενιά ασφαλιστών στέρεες βάσεις για τη σταδιοδρομία τους στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, καθώς και να τους εφοδιάσει με πολύτιμες γνώσεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το πρωτότυπο πρόγραμμα “Eurolife The Next Advisors” αποτελείται από δύο ενότητες και καλύπτει βασικά γνωστικά πεδία στο κομμάτι των Πωλήσεων και του Management σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eurolife FFH, καθώς και το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή γενικότερα, όπως για παράδειγμα τον ρόλο του στις ψηφιακές πωλήσεις, την επίτευξη της στοχοθεσίας του αλλά και την απαραίτητη ανάπτυξη soft skills από πλευράς των νέων στελεχών για μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 12 παιδιά συνεργατών της Eurolife FFH, που διαθέτουν μια πρώτη, μικρή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της ασφάλισης. Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Η πρώτη ενότητα του “Eurolife The Next Advisors” ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η συνέχεια θα δοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τη δεύτερη ενότητα εκπαιδεύσεων να ξεκινάει δυναμικά και να ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2024.

Στο τέλος της πρώτης ενότητας οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ολοκληρώσουν εργασίες επάνω σε μια σειρά θεμάτων, όπως η Διαχείριση χρόνου, η Εξεύρεση πελατών κ.ά.,προκειμένου να πιστοποιηθούν οι γνώσεις τους στα γνωστικά αντικείμενα που παρακολούθησαν. Μετά την επιτυχή από πλευράς τους ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έλαβαν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης από την εταιρεία, σε ειδική τελετή αποφοίτησης.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να ενδυναμώνει τους νεαρούς επαγγελματίες και να δημιουργεί ευκαιρίες. Γι’ αυτό και σχεδιάζει αλλά και υποστηρίζει συστηματικά πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους την εκπαίδευση και τη νέα γενιά, με στόχο οι νέοι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να εξελίσσουν τις ικανότητές τους και να αποκτούν περισσότερα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας