Εταιρείες

Ετήσιο Συνέδριο του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βυτίνα το Ετήσιο Συνέδριο του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico, στο οποίο παραβρέθηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της Εταιρίας από ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους. Ο Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που τους ξεχωρίζει τόσο στην Εταιρία, όσο και στην ευρύτερη ασφαλιστική αγορά.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Head of Eastern & Southern Europe, MetLife, ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Alico στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδας και ο κ. Γ. Αναστόπουλος Head of Direct Sales Force.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών συζητήθηκαν τα μέχρι τώρα παραγωγικά αποτελέσματα και τέθηκαν οι προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο, με στόχο την επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων. Εξετάσθηκε ακόμη μια σειρά θεμάτων Πωλήσεων και αναλύθηκαν βέλτιστες πρακτικές, πάντοτε στα πλαίσια της εστίασης στην Πελατοκεντρικότητα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της MetLife Alico. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας