Εθνική Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του Δικτύου Agency από την LIMRA

390

Η Εθνική Ασφαλιστική, με γνώμονα την αρχή ότι η εκπαίδευση αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την υγιή ανάπτυξη των εργασιών της, συνεργάζεται με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International και υλοποιεί μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την υποστήριξή της στο Δίκτυο των Συνεργατών της.

Βασικός σκοπός της σημαντικής αυτής επένδυσης της Εθνικής Ασφαλιστικής, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά περιόδου για τη χώρα μας,  είναι η υποστήριξη και αναβάθμιση του ρόλου του Manager του Δικτύου Agency της Εταιρείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, μέσω της προσφοράς ουσιαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη λειτουργία του Δικτύου Συνεργατών και η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ένα μοναδικό, για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, αρθρωτό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, από το Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 το οποίο περιλάμβανε πλήθος επιμέρους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Management Skills Seminar (MSS), Financial Management Development Program (FMDP), Field Management Seminar (FMS), Profitable Management Workshop (PMW), συναποτελούν πακέτο Προγραμμάτων του εκπαιδευτικού οργανισμού, συνολικής διάρκειας 25 ημερών, στο οποίο συμμετείχαν 60 Agency και Unit Managersκαι το οποίο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του, οδήγησε στην απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: CIAΜ (Chartered Insurance Agency Manager).

Εκπαιδευτής σε όλα τα παραπάνω Εκπαιδευτικά Προγράμματα ήταν κ. Μανώλης Κυριάκου, Ανώτερος Διαπιστευμένος Εισηγητής της LIMRA INTERNATIONAL.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑποζημιώσεις €700 εκατ. ανά έτος πληρώνει η ασφαλιστική αγορά στον κλάδο αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα: Ο κ. Ν. Σπυράτος επικεφαλής των κλάδων περιουσίας και αστικής ευθύνης