Προϊόντα

Εθνική Ασφαλιστική: Νέες καλύψεις του προγράμματος Full [Health]

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβάθμισε το πρόγραμμα πλήρους ασφάλισης Υγείας Full [Health], με νέες καινοτόμες καλύψεις, οι οποίες αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς ασφαλισμένους.

Το εμπλουτισμένο πλήρες πρόγραμμα Full [Health], στο εξής περιλαμβάνει και τις ακόλουθες καινοτόμες καλύψεις:

  • Ανοσοθεραπεία:
    Η εξαιρετικά σημαντική αυτή κάλυψη αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ελπιδοφόρα θεραπεία στη μάχη κατά του καρκίνου.
  • Προληπτική ολική υστερεκτομή:
    Μία εξαιρετικά σημαντική κάλυψη για όλες τις γυναίκες
  • Σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους, όπως το Film Array
  • Κάλυψη εξόδων ασθενοφόρου:
    Για νοσηλείες που κρίνονται ιατρικώς αναγκαίες για μεταφορά από και προς το νοσοκομείο.

Πέρα από όλες τις παραπάνω καινοτόμες καλύψεις, το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των €1.500.000, με ελεύθερη επιλογή από τους ασφαλισμένους του νοσοκομείου περίθαλψης, της θέσης νοσηλείας, καθώς και του θεράποντος ιατρού που θα αναλάβει την φροντίδα τους.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Η. Δασκαλόπουλος, δήλωσε: «Οι ασφαλισμένοι μας, οι άνθρωποι που εμπιστεύονται την Εθνική Ασφαλιστική, μας επέλεξαν για ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουν, τη ζωή τους και την υγεία τους. Είναι για μας αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση και δέσμευση η παροχή σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών νοσηλείας και περίθαλψης».

«Με την υπόσχεση δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας, παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για συνεχή εξέλιξη των ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών μας», επισημαίνει σχετικά στο δελτίο Τύπου η Εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε από τον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή ή επισκεφθείτε τα καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής και Εθνικής Τράπεζας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας