Εταιρείες

ERGO Drive&Win: Οδηγούμε με ασφάλεια και ταυτόχρονα φροντίζουμε για το περιβάλλον!

Η ERGO συνδέει, μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win, την ασφαλή οδήγηση με την προστασία του περιβάλλοντος, καλώντας όλους τους χρήστες της να συμμετέχουν στην καταπολέμηση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Έργο και πάγια δέσμευση της ERGO είναι να ενεργεί με υπευθυνότητα και φροντίδα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, τους πελάτες της, τους διαμεσολαβητές, τους εργαζομένους, τους μετόχους και την κοινωνία που ζούμε και εργαζόμαστε. Για την ERGO η επιχειρηματική επιτυχία, η αποτελεσματική διαχείριση του περιβάλλοντος και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν αναπόσπαστα μέρη της εταιρικής στρατηγικής της, σύμφωνα με την οποία οι κύριες δράσεις της στοχεύουν στην αντιμετώπιση μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων, όπως είναι η κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνδέει, μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win, την ασφαλή οδήγηση με την προστασία του περιβάλλοντος, καλώντας όλους τους χρήστες της να συμμετέχουν στην καταπολέμηση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Η καινοτόμος εφαρμογή ERGO Drive&Win λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2019 με κύριο στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να γίνουν καλύτεροι οδηγοί, να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη προσφέροντας αρκετές επιπλέον παροχές από την εταιρεία, αλλά και ενισχύοντας παράλληλα την οικολογική τους συνείδηση.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή μεταφράζει την ασφαλή οδήγηση σε ERGO Stars, τα οποία εξαργυρώνονται σε εκπτώσεις έως και 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, είτε κατά τη σύναψη νέου ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου είτε κατά την ανανέωση των υφιστάμενων ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου των ασφαλισμένων μας, καθώς και σε ERGO SafeMiles, τα οποία μετατρέπονται σε δωρεές για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», μια ελληνική μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα με την αποτελεσματική δράση για την προστασία της θαλάσσιας και χερσαίας βιοποικιλότητας. Έτσι, οι χρήστες της εφαρμογής ERGO Drive&Win μπορούν πλέον να εξαργυρώσουν τα ERGO SafeMiles που έχουν συγκεντρώσει σε δωρεές για την προστασία των θαλασσών μας και πιο συγκεκριμένα στη δράση για την επαναφύτευση θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας, συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Με το ERGO Drive&Win οδηγούμε με ασφάλεια και ταυτόχρονα φροντίζουμε για το περιβάλλον! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS Smartphones μέσω των υπηρεσιών Google Play και App store και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ. (Link: http://drivenwin.ergohellas.gr/detect.php)

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας