Εταιρείες

ERGO Ασφαλιστική: Νέοι απλοποιημένοι Κανονισμοί Πωλήσεων

Σε μια εποχή κατά την οποία η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο προσαρμογής στις νέες συνθήκες της αγοράς, η ERGO Ασφαλιστική υποστηρίζει ουσιαστικά με νέους αναπτυξιακούς Κανονισμούς Πωλήσεων το πολυπληθές και ποιοτικό δίκτυο των Συνεργατών της. Οι νέοι Κανονισμοί Πωλήσεων διακρίνονται για την ανταποδοτικότητά τους, ανοίγουν προοπτικές σε νέους Συνεργάτες και δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεύρυνση των δικτύων της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: απλοποίηση και βελτίωση των προϋποθέσεων για καταβολή προμηθειών και bonus, βελτίωση του «Bonus Αύξησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων» Γενικών Κλάδων, εφαρμογή ενός νέου και ιδιαίτερα σημαντικού bonus, με τίτλο «Bonus Συμμετοχής στην Κερδοφορία» Γενικών Κλάδων, σημαντική πριμοδότηση των αυτοματοποιημένων τρόπων είσπραξης και αποστολής των ασφαλιστηρίων Γενικών Κλάδων, πλήρη αναμόρφωση και σημαντική αναβάθμιση των bonus Κλάδου Ζωής & Υγείας και καθιέρωση νέων bonus.

Όσον αφορά το Εταιρικό Δίκτυο, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων θεσπίζει τη δημιουργία Νέας Κλίμακας Επιδόματος Μηνιαίας Παραγωγικότητας, τη βελτίωση Μηνιαίων και απολογιστικών bonus του Νέου Ασφαλιστικού Πράκτορα, τη δημιουργία βαθμίδας Νέου Επιδοτούμενου Ασφαλιστικού Πράκτορα, τη χορήγηση σημαντικών κινήτρων για τη στελέχωση Συνεργατών, τη χορήγηση κινήτρων για την ανάπτυξη των Ομαδικών ασφαλιστηρίων Ζωής και Υγείας, τη δημιουργία νέων Βασικών Προμηθειών στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, τη βελτίωση του «Bonus Αύξησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων» Γενικών Κλάδων τη βελτίωση του «Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου» Γενικών Κλάδων, καθώς και σημαντική πριμοδότηση των αυτοματοποιημένων τρόπων είσπραξης και αποστολής των ασφαλιστηρίων Γενικών Κλάδων.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων της εταιρείας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η ERGO Ασφαλιστική διαχρονικά επενδύει στα δίκτυα διαμεσολάβησής της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά ανοδική πορεία της και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Εμείς στην ERGO υποστηρίζουμε ουσιαστικά με αναπτυξιακούς Κανονισμούς την ενίσχυση τόσο του Εταιρικού όσο και του Ανεξάρτητου δικτύου Συνεργατών μας. Οι νέοι Κανονισμοί Πωλήσεων της εταιρείας, σύγχρονοι, δίκαιοι, διαφανείς και άκρως ανταποδοτικοί, αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο κερδοφόρας ανάπτυξης για όλους τους Συνεργάτες μας και ένα σοβαρό κίνητρο, για τους επαγγελματίες της αγοράς που επιθυμούν να συνεργαστούν με την ERGO. Διασφαλίζουν ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές και κίνητρα για επιπλέον bonus και πριμ, για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, ενισχύοντας σημαντικά τα εισοδήματα όσων συνεργάζονται με την εταιρεία και συμβάλλουν με τα παραγωγικά τους αποτελέσματα στην επίτευξη των κοινών στρατηγικών μας στόχων».

Παράλληλα, ο κ. Τσαούσης σχολίασε πως η τεχνολογία, σταδιακά, άλλαξε συνήθειες δεκαετιών στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας των πελατών με τον ασφαλιστή τους, για αυτό και η ERGO αναβαθμίζει συνεχώς τα ψηφιακά εργαλεία που προσφέρει στους Συνεργάτες της για αποτελεσματικότερη και καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησής τους αλλά και των πελατών τους. Ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία μέσα από ένα εύρος εκπαιδευτικών σεμιναρίων που τους παρέχει, ενισχύει τις γνώσεις και δεξιότητές τους με στόχο να στηρίξει την ανάπτυξή τους.

Όλες τις λεπτομέρειες του νέου Κανονισμού Πωλήσεων για κάθε δίκτυο αλλά και πρακτικά παραδείγματα που αναδεικνύουν την ανταγωνιστικότητα του, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Συνεργάτες της ERGO σε ειδικές ημερίδες που διοργάνωσαν οι αντίστοιχες Διευθύνσεις Πωλήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας