Εταιρείες

ERGO: Άμεση στήριξη στους πληγέντες των πυρκαγιών

Σε συνέχεια των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας, η ERGO στηρίζει έμπρακτα τους ασφαλισμένους της που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, έχει θέσει σε ετοιμότητα:

  • Κλιμάκια πραγματογνωμόνων, προκειμένου να προχωρήσουν σε αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές και σε άμεσες εκτιμήσεις των ζημιών.
  • Έκτακτο μηχανισμό χορήγησης προκαταβολών αποζημίωσης για την αντιμετώπιση των πρώτων εξόδων αποκατάστασης των ζημιών, καθώς και επιτάχυνσης των διαδικασιών για την καταβολή αποζημιώσεων.

Ειδικά για τις αναγγελίες ζημιών, οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να επικοινωνούν:

  • για τον κλάδο περιουσίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στην τηλεφωνική γραμμή 210 370 5425, Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 16:30 και Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 15:30.
  • για τον κλάδο αυτοκινήτων, στη Φροντίδα Ατυχήματος τηλεφωνικώς όλο το 24ωρο, στο 210 650 4022 (από κινητό τηλέφωνο) και 80 111 99000 (από σταθερό τηλέφωνο).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η ERGO δεσμεύεται να συνεχίσει το Έργο της με τις ενέργειές της για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, μέσω των έκτακτων διαδικασιών αποζημιώσεων, ώστε να παραμείνει δίπλα στους ασφαλισμένους της με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας