Επιβράβευση της 8ετούς θητείας του Γ. Καραβία στο τιμόνι του ΣΕΜΑ

521
Karabias Mitilinaios

Για την ενεργή προσφορά του κατά την 8ετή θητεία του ως Πρόεδρος του ΣΕΜΑ τιμήθηκε ο κ. Γιώργος Καραβίας.

Με 40 και πλέον χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, ο κ. Γιώργος Καραβίας έλαβε την τιμητική διάκριση κατά την επετειακή εκδήλωση των 30 χρόνων παρουσίας του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.), που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

«Μέσα από μια δύσκολη και επίπονη διαδρομή 30 ετών από την ίδρυσή του, ο Σ.Ε.Μ.Α. εξακολουθεί να βγαίνει νικητής, δίνοντας μάχες για να ενισχύσει τη φωνή των μεσιτών. Παρά την πάροδο τριών δεκαετιών, ο Σ.Ε.Μ.Α. εξακολουθεί –κατά ένα μέρος– να παραμένει έφηβος. Γεμάτος όρεξη και ζωντάνια, εξακολουθεί να προσφέρει στα κοινά με καθαρό πνεύμα», δήλωσε ο κ. Καραβίας για να προσθέσει:

«Τα μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. αποτελούν ένα ζωντανό και πολλά υποσχόμενο οργανισμό για τον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς. Η Διοίκησή του, η καρδιά και το πνεύμα του φορέα με μακρά πορεία στο ασφαλιστικό γίγνεσθαι, έχουν ρόλο “σωματοφύλακα” του μέλλοντος μας. Υγιής, δυναμικός αλλά και έμπειρος πλέον, δείχνει αποφασισμένος να μην συμβιβαστεί. Με συλλογική προσπάθεια διεκδικούμε το καλύτερο για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Εύχομαι στον Σ.Ε.Μ.Α. να τα εκατοστίσει, πάντα με επιτυχίες… για όλους μας!»  

Προηγούμενο άρθροΗ Interamerican φιλοξένησε το International Federation of Health Plans
Επόμενο άρθροΣΕΜΑ: 30 χρόνια φέρνουμε την ασφάλιση μπροστά