Εκδηλώσεις

Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Επιτυχίες και Ανθρωπιά σε πλήρη αρμονία

Στον αγώνα της επαγγελματικής επιτυχίας και καταξίωσης ο καθένας κατεβαίνει με όποια όπλα διαθέτει. Ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου το κάνει με την ανθρωπιά και τη φροντίδα. Και με τον επαγγελματισμό και με την εμπειρία και με πολλά ακόμα πλεονεκτήματα, αλλά η ανθρωπιά είναι το χαρακτηριστικό που “ντύνει” κάθε δραστηριότητα της Επιθεώρησης.

Δραστηριότητα όπως η ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης και επιβράβευσης των προσπαθειών της ομάδας που αποτελεί την Επιθεώρησή του και στην οποία είχαμε και φέτος τη χαρά να είμαστε παρόντες.

Σε περιβάλλον και ώρα απολύτως φιλική για τους προσκεκλημένους, ο κ. Χρυσολόγου και η ομάδα του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα μεστό και πιστό στις αξίες και τις προτεραιότητες που θέτει η Επιθεώρηση.

Στην εκδήλωση, με μότο «Καινοτομία και όραμα είναι στη φύση μας», ασφαλώς παρουσιάστηκαν οι στόχοι και ορισμένα από τα άμεσα σχέδια της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι Αναπλ. Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος και Γιώργος Μακρής, ο Δ/ντής Πωλήσεων, κ. Μιχάλης Τάτσης, και ο Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, κ. Γιάννης Σηφάκης, εκπροσώπησαν τη διοίκηση και, απευθυνόμενοι στους ασφαλιστές της Επιθεώρησης Χρυσολόγου, αναγνώρισαν τη σημαντική τους συνεισφορά στα αποτελέσματα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η επιβράβευση πάντοτε πάει χέρι χέρι με την οριοθέτηση νέων στόχων προς κατάκτηση και η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύτηκε να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, μέσω νέου κανονισμού πωλήσεων και νέων προϊόντων, στους ασφαλιστές για να επιτύχουν ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και σε κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων εξίσου με τις Ασφαλίσεις Ζωής. Το πρόγραμμα φυσικά δεν εξαντλήθηκε στις τοποθετήσεις των Διευθυντών.

Οι ασφαλιστές θέλουν όραμα και έμπνευση και γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ο κ. Σταύρος Τσομπανίδης, ένας νέος σε ηλικία επιχειρηματίας και ιδρυτής της startup επιχείρησης Phee, που μίλησε για το καινοτόμο και πρωτότυπο επιχειρηματικό του εγχείρημα, τη δημιουργία προϊόντων από φύκια.

Μόνο αισιοδοξία προκαλεί η γνώση ότι στη χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα οραματίζονται, σχεδιάζουν, καινοτομούν και κυνηγούν το επιχειρηματικό όνειρό τους.

Οι επαγγελματίες ασφαλιστές είναι στο πλευρό τους, για να στηρίξουν και να εμπνευστούν από τις προσπάθειές τους, αλλά και να θυμίζουν ότι η ασφάλιση είναι, και διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, το εργαλείο που μπορεί να κάνει τα σχέδια αυτά πραγματικότητα.

Οι ασφαλιστές, όμως, είναι και άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την τεράστια σημασία που έχει να εμφανίζεσαι την ώρα της ζημιάς, την ώρα που ο κίνδυνος έχει επέλθει.

Γνωρίζοντάς το αυτό ο κ. Χρυσολόγου έδωσε την ευκαιρία σε όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση να ακούσουν τις προσωπικές ιστορίες τριών ανθρώπων που έζησαν από κοντά τις τρομακτικές και καταστροφικές στιγμές της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Οι ψαράδες Γιάννης Αθηναίος και Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούτ συγκλόνισαν τους παριστάμενους αφηγούμενοι την εμπειρία τους από τη διάσωση εγκλωβισμένων ανθρώπων στην περιοχή, με τα καΐκια και τις βάρκες τους, και ο κ. Χρυσολόγου, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, τους βράβευσε εκ μέρους της Επιθεώρησης και όλων των συνεργατών του.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το καλοκαίρι του 2018 έχουν και άλλες πλευρές, και μια από αυτές ήταν εκείνη των ανθρώπων που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο κ. Αντώνης Παραπανήσιος, ασφαλισμένος στην Εθνική Ασφαλιστική, ο οποίος αποζημιώθηκε άμεσα για το σπίτι του που καταστράφηκε ολοσχερώς. «Δεν πίστευαν οι φίλοι και οι γνωστοί μου ότι θα αποζημιωθώ. Κι όμως, όλα έγιναν ταχύτατα και δίκαια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να περάσετε καλύτερα ως μήνυμα στον κόσμο, ότι μπορείτε να βοηθήσετε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Παραπανήσιου, που ελπίζουμε ότι προβλημάτισαν τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης.

Αναμφίβολα, οι ασφαλιστές της Επιθεώρησης του κ. Χρήστου Χρυσολόγου κάνουν ήδη καλή δουλειά στο να διαδίδουν την ιδέα και τις ωφέλειες της ασφάλισης. Μόνο τυχαία δεν είναι τα αποτελέσματα της Επιθεώρησης. Οι παραδόσεις του κλάδου Ζωής για το σύνολο του 2018 ανήλθαν σε 2,47 εκατ. Την ίδια περίοδο, το χαρτοφυλάκιο όλων των κλάδων ανήλθε σε €24,89 εκατ.

Στον κλάδο Ζωής οι αποζημιώσεις διαμορφώθηκαν στα 6,79 εκατ. και στον κλάδο αυτοκινήτου ανήλθαν στα €2,28 εκατ. Παράλληλα, τα ποσά που εκταμιεύτηκαν για τις λήξεις συμβολαίων ανήλθαν σε €1,76 εκατ.

Είναι όμως τα νούμερα αυτά η μεγαλύτερη συνεισφορά της Επιθεώρησης Χρυσολόγου στην πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής; Μάλλον όχι.

Η Επιθεώρηση βράβευσε πολλούς από τους αξιόλογους συνεργάτες της για τα αποτελέσματα που πέτυχαν, και αναμφισβήτητα το άξιζαν όλοι τους. Ήταν όμως η ομαδική φωτογραφία με τους νέους ασφαλιστές της Επιθεώρησης, τους νέους ανθρώπους που αποφάσισαν να επενδύσουν το μέλλον τους σε αυτό το επάγγελμα και σε αυτή την εταιρεία, που κερδίζει το μεγαλύτερο ίσως χειροκρότημα.

Οι άξιοι και παραγωγικοί ασφαλιστές είναι ζητούμενο, αλλά η δημιουργία νέων επαγγελματιών που θα στελεχώσουν τα αυριανά γραφεία πωλήσεων είναι αυτό που θα εξασφαλίσει στις ασφαλιστικές εταιρείες μέλλον, ανάπτυξη και βιωσιμότητα. Αυτό το κλειδί το κρατά στα χέρια του ο κ. Χρυσολόγου και οι συνεργάτες του αλλά και όλοι οι σοβαροί managers ασφαλιστές των δικτύων agency.

Αμαλία Ρουχωτά

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας