Εκπαίδευση

Ξεκινά ο 8ος κύκλος εκπαίδευσης συνεργατών της Eurolife ERB

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση και εξέλιξη των συνεργατών της για 8η συνεχή χρονιά, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Advanced Program in Management for Insurance Executives», σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η Eurolife ERB ανακοίνωσε την έναρξη του 8ου ακαδημαϊκού κύκλου του προγράμματος ”Advanced Program in Management for Insurance Executives” για το 2019. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητές τους, αναγνωρισμένου κύρους, καθηγητές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου.

Το “Advanced Program in Management for Insurance Executives” αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής της Eurolife ERB για διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξη των στελεχών και των συνεργατών της.

Ως πρωτοποριακή πρωτοβουλία στην ασφαλιστική αγορά, συγκεντρώνει ετησίως μεγάλο αριθμό συμμετοχών από συνεργάτες της εταιρείας, έχοντας καταφέρει, όλα τα χρόνια που διοργανώνεται, να κερδίσει την αποδοχή και την αναγνώρισή τους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο ενότητες:

(α) το Βασικό Πρόγραμμα (για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων) και

(β) τον Κύκλο Επιμορφωτικών Ημερίδων.

Το Βασικό Πρόγραμμα αποτελείται από διαφορετικές ενότητες και καλύπτει μια σειρά από γνωστικά πεδία, όπως Στρατηγικό Management & Πληροφοριακά Συστήματα, Ηγεσία & Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Marketing & Συμπεριφορά Καταναλωτή, Marketing Υπηρεσιών, Ανάπτυξη Business Plan, Διαπραγμάτευση & Διαχείριση Συγκρούσεων και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στο τέλος κάθε ενότητας και πριν την έναρξη της επόμενης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα τεστ γνώσεων με πολλαπλές απαντήσεις, το οποίο θα συμπληρώνουν ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως. Κάθε ενότητα θα ολοκληρώνεται μέσα σε ένα διήμερο του κάθε μήνα, μέχρι τον Δεκέμβριο 2019, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Βασικό Πρόγραμμα. Στο τέλος του, όλοι οι συμμετέχοντες που θα έχουν επιτύχει στα τεστ γνώσεων, θα λάβουν Πιστοποιητικό Επάρκειας, σε ειδική τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Επιπροσθέτως, η Eurolife ERB έχει προγραμματίσει Κύκλο Επιμορφωτικών Ημερίδων, εντός και εκτός Αθήνας, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους συνεργάτες της να παρακολουθήσουν τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισής της. Οι συμμετέχοντες στις Επιμορφωτικές Ημερίδες, θα λάβουν αντίστοιχη Βεβαίωση Συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης στη Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα ότι «πρόκειται για μια μοναδική πρωτοβουλία που διαφοροποιεί τη Eurolife ERB από την υπόλοιπη ασφαλιστική αγορά. Το Advanced Program in Management for Insurance Executives προσφέρει σε όσους το παρακολουθούν σημαντικά εφόδια και γνώσεις, με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Με το πρόγραμμα αυτό, επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των συνεργατών μας. Ξεκινώντας τον 8ο κύκλο του, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αποδοχή και την ανταπόκριση που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την ενίσχυση των ικανοτήτων των συνεργατών μας».

Οι προεγγραφές στο Βασικό Πρόγραμμα θα γίνονται έως τις 30 Μαρτίου, μέσα από τη σελίδα training.eurolife.gr.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας