Εκδηλώσεις

Επιθεώρηση Χρυσολόγου «Με Ψηλά το Κεφάλι Πρωταθλητές στην Επόμενη Μέρα!»

Όταν η επέτειος των 20 χρόνων από την έναρξη των συνεχώς θετικότερων παραγωγικών αποτελεσμάτων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής συμπίπτει με την επέτειο της αλησμόνητης θριαμβευτικής πορείας της Εθνικής Ελλάδος του 2004 στην Πορτογαλία, τότε κάτι καλό συμβαίνει! Και όταν, στην επετειακή αυτή εκδήλωση, κεντρικός ομιλητής είναι το “χρυσό κεφάλι” της Εθνικής, ο Άγγελος Χαριστέας, τότε πράγματι μιλάμε για τους “Πρωταθλητές στην Επόμενη Μέρα”!

Σε μια εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινη, χωρίς υπερβολές, εκδήλωση στο ξενοδοχείο Athens Marriott, στις 28 Μαΐου 2024, ο επικεφαλής κ. Χρήστος Χρυσολόγου, τα Διευθυντικά του Στελέχη και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Επιθεώρησης απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια τους Πελάτες τους, τους Συνεργάτες τους, την Εταιρεία τους και το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς «Με Ψηλά το Κεφάλι»· όχι μόνο για την ποιοτική και παραγωγική τους πορεία, αλλά και για το ήθος τους, τις μεθόδους τους και το σύνολο των κοινωνικών τους δράσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσολόγου, ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν τριπλός: να τιμηθούν όσοι διακρίθηκαν, να αποδειχθεί η τήρηση των δεσμεύσεων της προηγούμενης χρονιάς και να δεσμευτεί ότι θα είναι οι «Πρωταθλητές στην Επόμενη Μέρα». Με νέο αίμα, με νέους συναδέλφους, με πραγματικούς επαγγελματίες, με κοινωνικές ευαισθησίες, με ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης. Μια Επιθεώρηση με ομαδικό πνεύμα, που δεν φοβάται να θέτει υψηλούς στόχους, που πάντα τους υλοποιεί και κάθε χρόνο τους ανανεώνει με ακόμη υψηλότερους!

Η παρουσία και ο δομημένος λόγος του «σέντερ φορ της καρδιάς μας», του Άγγελου Χαριστέα, αποτέλεσε μια απροσδόκητα ευχάριστη έκπληξη, όχι μόνο για τις θύμησες και τα παραλειπόμενα του επιτεύγματος της Εθνικής Ομάδας του 2004, αλλά κυρίως για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών της, του οράματος που πίστεψαν, της διαδρομής που διήνυσε μέχρι την επιτυχία, τις σχέσεις που καλλιεργήθηκαν ανάμεσα σε όλους τους συντελεστές της και, τέλος, για την αξία της έννοιας της ομαδικότητας, που λειτούργησε ως καταλύτης της επιτυχίας.

Από πλευράς της Εθνικής Ασφαλιστικής τίμησαν την εκδήλωση και αναφέρθηκαν στους στόχους της Εταιρείας αλλά και στα συνεχή θετικά αποτελέσματα της Επιθεώρησης οι κ.κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γεν. Δ/ντής Ασφαλίσεων, Αχιλλέας Σδράκας, Γεν. Δ/ντής Λειτουργιών, Αχιλλέας Σωφρονίου, Προϊστάμενος Συντονιστικής Δ/νσης Επενδύσεων, Ακίνητης Περιουσίας & Legacy, Γεώργιος Ζερβουδάκης, Γεν. Δ/ντής Πωλήσεων & Μarketing, και Άγγελος Μπάρδας, Δ/ντής Δικτύων Πωλήσεων Retail.

Κατά τη διαδικασία των βραβεύσεων αποδείχθηκε ότι η Επιθεώρηση συνεχώς ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και δημιουργεί νέα στελέχη, με όραμα, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα, που μαζί με την καταξιωμένη ιεραρχία, κοσμούν την εταιρεία αλλά και την ασφαλιστική αγορά. Τιμητική και συγκινητική η ειδική βράβευση της κας Αικατερίνης Φραγκούλη, εκπαιδεύτριας επί δεκαετίες των ανθρώπων της Επιθεώρησης. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο cocktail, με μουσική και με… ουρά για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Άγγελο Χαριστέα, που, ευδιάθετος και υπομονετικός, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο!

Δέσμευση της Επιθεώρησης και προσωπικά του κ. Χρήστου Χρυσολόγου είναι ότι, στην επόμενη εκδήλωση του 2025, που θα πραγματοποιηθεί αρκετά νωρίτερα, θα επιβεβαιωθούν οι νέοι στόχοι και θα βρίσκονται ακόμα υψηλότερα, θα είναι δηλαδή οι «Πρωταθλητές στην Επόμενη Μέρα»!


Βραβευθέντες Συνεργάτες της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

Δ/ντής Γραφείου: Παναγιώτης  Kασιράνης

Αναπλ. Δ/ντής Γραφείου: Γιώργος Μπαϊρακτάρης

Δ/ντές ομάδας: Μάριος Μπάγιας, Ηλίας Μωρογιάννης, Νίκος Βλαβιανός

Ασφαλιστικοί Πράκτορες:

Ιωάννης Μπάγιας

Αλεξάνδρα Παντελάρου 

Μαριλένα Παπαγιαννοπούλου

Έφη Αντωνοπούλου

Σπύρος Μουρελάτος

Λευτέρης Καφούρος

Ζαχαρίας Χίσος

Βασίλης Κυριαζής

Στέλιος Τζίτζης  

Διονυσία Γρηγοροπούλου

Αθανασία Γρηγοροπούλου

Νίκος Μαγγανάρης

Ελένη Γεωργοπούλου

Αντώνης Βολιώτης

Ειρήνη Φιλίππα

Φώτης Χρούσης

Χρήστος Χατζηανδρέου

Νέοι συνεργάτες, έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία:

Ηλίας  Καφούρος

Μαρία Γερογιάννη

Δημήτρης Κάππας

Ελένη Γαβριηλίδου

Κατερίνα Βελιδάκη

Παναγιώτης Φωτέλης

Απόλλων Σκούτας

Ελένη Σίνκο

Γιάννης Λάιος

Μιχάλης Καραμάδος


Διαβάστε επίσης: Σταθερά ανοδική πορεία για την Επιθεώρηση Χρυσολόγου


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας