Οι Ειδήσεις

Εκδήλωση της Interlife στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Με κεντρικό θέμα «Η αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών, ο ρόλος του Κράτους και της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας» πραγματοποιήθηκε, στο Κτήμα Χρηστίδη στη Θεσσαλονίκη, στις 14/6/2024, η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση της INTERLIFE Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του Ανοιχτού Μέρους της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξε ως τιμώμενος προσκεκλημένος ομιλητής ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE Ασφαλιστικής, κ. Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοινός παρονομαστής στις δηλώσεις των δύο ομιλητών ήταν η διαπίστωση ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση μπορεί να συνεργαστεί με τον Δημόσιο Τομέα για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των Φυσικών Καταστροφών στη χώρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους, εκτός από Μετόχους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί κ.α.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος Χρηστίδη.

Επισυνάπτονται οι ομιλίες των κ.κ. Θ. Καράογλου και Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη.

Διαβάστε επίσης: Interlife: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος €0,16 ανά μετοχή


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας