Εκδηλώσεις

Σταθερά ανοδική πορεία για την Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Τα 21 χρόνια της γιόρτασε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τις ετήσιες βραβεύσεις των συνεργατών της, το βράδυ της 28ης Μαΐου. Και είναι πράγματι στην ακμή της, αποδίδοντας το 2023 στην Εθνική Ασφαλιστική €40 εκατ. ασφάλιστρα και κάποιους από τους νεότερους και πιο παραγωγικούς συνεργάτες του δικτύου της!

Διαχρονικά, από την ημέρα της δημιουργίας της, η Επιθεώρηση σημειώνει αύξηση της παραγωγής της. Ούτε η χρονιά της πανδημίας δεν κατάφερε να ανακόψει τη σταθερά ανοδική παραγωγική της πορεία. Φέτος, για τη βραδιά των βραβεύσεων, ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου επέλεξε να περιμένει την έλευση του Νέου Γενικού Δ/ντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιώργου Ζερβουδάκη, γι’ αυτό και ανέβαλε την προγραμματισθείσα για προγενέστερη ημερομηνία εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Marriott. Άξιζε η μικρή αναμονή, αν κρίνουμε από το πολύ θετικό κλίμα και τα χαμόγελα αισιοδοξίας που ενέπνευσε ο κ. Ζερβουδάκης, άμα τη εμφανίσει του.

Οι συνεργάτες της Επιθεώρησης είχαν την ικανοποίηση να ακούσουν από τον Γενικό Δ/ντή Λειτουργιών, κ. Αχιλλέα Σδράκα, ότι θα δοθεί σύντομα έμπρακτη “απάντηση”, στα όποια ζητήματα διαδικασιών δυσκολεύουν σήμερα την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Αν, μάλιστα, κρίνουμε από τα σχόλιά τους, οι προσδοκίες τους από τον κ. Σδράκα είναι υψηλές.

Τον ρόλο του δικαίωσε και ο Γεν. Δ/ντής Ασφαλίσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, ο οποίος, στον σύντομο χαιρετισμό του, φρόντισε να δώσει με σαφήνεια το στίγμα της Εταιρείας ως προς την προϊοντική της στόχευση.

Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου, στην οποία οι στόχοι επιτυγχάνονται και οι δεσμεύσεις ανανεώνονται, δεν αμφιβάλουμε ότι θα ανταποκριθεί στα όσα προσδοκά η νέα διοίκηση να εισφέρει. Ο επικεφαλής της, άλλωστε, αποδεικνύει διαχρονικά ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτά επαγγελματικούς στόχους, ενώ παράλληλα επιστρέφει αξία στην κοινωνία.

Αμαλία Ρουχωτά

*Στην έντυπη έκδοση της «Α.Α.», θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας