Διεθνή

Insurance Europe: Νέος Πρόεδρος ο Frédéric de Courtois της AXA

Ο κ. Frédéric de Courtois, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AXA, εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της Insurance Europe και θα ηγηθεί της ομοσπονδίας των ευρωπαϊκών ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών ενώσεων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 14ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance Europe, στο Ελσίνκι, ο κ. de Courtois δήλωσε: «Κύρια προτεραιότητά μου θα είναι να συμβάλω στην οικοδόμηση μιας καλύτερης και πιο ανταγωνιστικής Ευρώπης. Ο ασφαλιστικός κλάδος αποτελεί μέρος της λύσης και είναι πρόθυμος να συμμετάσχει εποικοδομητικά & να συνεργαστεί με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για την ανάπτυξη και τη συνδιαμόρφωση των σωστών λύσεων».

Ο κ. Frédéric de Courtois εργάζεται στον ασφαλιστικό κλάδο για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της AXA από το 2021 και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου.

Ο Γάλλος υπήκοος διαδέχεται ως πρόεδρος της Insurance Europe, τον κ. Andreas Brandstetter, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ασφαλιστικού Ομίλου UNIQA.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας