Εταιρείες

Επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. της Munich Re, Δρ. Joachim Wenning, στην ERGO Ελλάδας

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Munich Re, Δρ. Joachim Wenning επισκέφθηκε για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του τα γραφεία της ERGO στην Ελλάδα, στις 12 Ιανουαρίου. Ενημέρωσε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας και τους συνεργάτες πωλήσεων για την στρατηγική της Munich Re και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Πρόεδρος της Munich Re, Δρ. Joachim Wenning, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας για την πρόσφατη επιτυχή ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστικής, δήλωσε: “Η συγχώνευση αποτελεί επιτυχία της ERGO International. Μέχρι στιγμής, οι κύριες ασφαλιστικές μας δραστηριότητες στην Ελλάδα όχι μόνο είναι ευθυγραμμισμένες, αλλά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα ισχύει και στο μέλλον. Είμαστε μακροπρόθεσμοι επενδυτές αξίας με πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της. Ενθαρρύνω τα στελέχη της ERGO Ελλάδας να συνεργαστούν εντατικά με άλλες μονάδες της Munich Re, προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους, με στόχο τη δημιουργία αλληλοσυνδεόμενων επιχειρηματικών μοντέλων”.

ergo episkeps wenning

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Δρ. Joachim Wenning συνοδευόταν από τον κ. Alexander Ankel, COO της ERGO International, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Εμείς, στην ERGO International, είμαστε πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματα της ERGO Ελλάδας και τα θετικά αποτελέσματά της τα τελευταία χρόνια” και τόνισε ότι “ο Όμιλος ERGO προτίθεται να ενδυναμώσει τον ρόλο του ως ηγετικός διεθνής ασφαλιστικός φορέας και στο πλαίσιο αυτό είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την παρουσία στην Ελλάδα “.

Ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας καλωσόρισε τον Δρ. Joachim Wenning δηλώνοντας: “Η επίσκεψή σας είναι τιμή για όλους μας, ιδιαίτερα αυτή την πολύ σημαντική περίοδο για την ERGO Ελλάδας, δεδομένου ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής για την εταιρεία μας, καθώς μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ένα πολύ απαιτητικό και προκλητικό έργο, αυτό της λειτουργικής και νομικής συγχώνευσής μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική. Με την εξέλιξη αυτή ο Όμιλος ERGO μεγαλώνει και ισχυροποιεί την παρουσία του στη χώρα μας, αναδεικνύεται σε μια ισχυρή ασφαλιστική δύναμη, πρωταγωνιστή στην ελληνική αγορά, προς όφελος των πελατών μας, των συνεργατών μας, των εργαζομένων μας, της κοινωνίας και των μετόχων. Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε την ίδια στρατηγική ανάπτυξης που μας έχει αποφέρει τόσα θετικά αποτελέσματα, καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποστήριξη των μετόχων μας κι αυτό αποτελεί για εμάς ένα πρόσθετο κίνητρο”.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας