Διαμεσολαβούντες

Επαναπιστοποίηση 2019 του δικτύου πωλήσεων Αττικής της Mega

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Ιούνιου, στην εκπαιδευτική αίθουσα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, η επαναπιστοποίηση τόσο του Δικτύου Πωλήσεων Αττικής της Mega και του προσωπικού αυτών όσο και του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας για τους Τομείς Α΄ & Γ΄ του έτους 2019.

«Με εντυπωσιακή συμμετοχή 200 συνεργατών και σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB, η Mega παραμένει για 5η συνεχόμενη χρονιά πιστή στις δεσμεύσεις της, επενδύοντας στην τακτική εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση των συνεργατών της, ακολουθώντας πιστά την απόφαση και τις οδηγίες της Τράπεζας της Ελλάδος αναφορικά στην επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών», τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία.

Το έναυσμα για την έναρξη των σεμιναρίων, έδωσε ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της Mega ο οποίος ευχαρίστησε του συμμετέχοντες για το δυναμικό τους παρόν. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε και στην ασφαλιστική εταιρεία που συντόνισε τη διαδικασία επαναπιστοποίησης με εξαιρετική οργάνωση και επαγγελματισμό.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε στους συμμετέχοντες και ο κύριος Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της Eurolife ERB.

«Η μεγάλη συμμετοχή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συνεργατών που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία επαναπιστοποίησης αποδεικνύει έμπρακτα πως η επένδυση στη γνώση δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση αλλά και βασική αξία και δέσμευση της Mega απέναντι στο Δίκτυο Πωλήσεών της», επισημαίνεται στο ίδιο δελτίο τύπου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας