Διαμεσολαβούντες

Sofos – SQLearn: Δημιουργούν την πρώτη πλατφόρμα επαναπιστοποίησης

Η Sofos Insurance Agency, χάρη στη συνεργασία της με την, εξειδικευμένη στο e-learning, εταιρεία SQLearn, γίνεται η πρώτη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που παρέχει τη δική της ολοκληρωμένη πλατφόρμα e-learning, για να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά και τις επαναπιστοποιήσεις του δικτύου της και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η SQLearn, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, έχει αναπτύξει για λογαριασμό της Sofos insurance agency μία ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, η οποία έχει διασυνδεθεί με το Sofos Portal (Powered by Datawise). Ο συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να εισέρχεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον στο οποίο μπορεί να επαναπιστοποιείται αλλά και να ανατρέχει σε νέα και παλιά εκπαιδευτικά webinars. Το Sofos Portal αποτελεί το πιο σύγχρονο και καινοτόμο εργαλείο της αγοράς, το οποίο και παρέχει η Sofos insurance Agency στους συνεργάτες της, χαρίζοντάς τους έτσι  μεγαλύτερη ευκολία στη διαχείριση των ασφαλιστικών τους εργασιών, αύξηση των εισοδημάτων τους αλλά και εκπαίδευση real – time.

Sofos - SQLearn: Δημιουργούν την πρώτη πλατφόρμα επαναπιστοποίησης

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων της Sofos Insurance Agency, κ. Θρασύβουλου Σοφού«Σκοπός μας είναι να προσδίδουμε αξία στις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε καινοτομίες που δεν υπάρχουν στην αγορά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Σπύρο Γκούμα, ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της SqLearn για την άψογη συνεργασία του και να υποσχεθώ στο δίκτυο των συνεργατών μας ότι το 2022 θα αποτελέσει τη χρονιά του απόλυτου ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας μας. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις εταιρείες ERGO και AIG για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παράδοση του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού, ώστε να πραγματοποιηθούν οι επαναπιστοποιήσεις». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn, κ. Σπύρος Γκούμας, από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Sofos Insurance Agency. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε στο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεών τους».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας