Διεθνή

Εκτός GFIA η All-Russian Insurance Association

Καταδικάζοντας την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA) απέβαλε από μέλος της την Πανρωσική Ένωση Ασφαλίσεων (All-Russian Insurance Association – ARIA).

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η GFIA τονίζει: «Τα μέλη της GFIA επιθυμούν να εκφράσουν την πλήρη αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό λαό, που επιδεικνύει απίστευτη δύναμη και γενναιότητα μπροστά σε αδιανόητες αντιξοότητες.

»Οι ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, για να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν εξαιτίας της εισβολής. Πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν, επίσης, πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό».

Στην GFIA συμμετέχουν ασφαλιστικές ενώσεις από όλο τον κόσμο. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μέλη αυτών των ενώσεων αντιπροσωπεύουν το 89% των παγκόσμιων ασφαλίστρων. Μεταξύ των σκοπών της Ομοσπονδίας είναι να συμβάλει στον διεθνή διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μέσω επίσημων επαφών, συνεργασίας και διαλόγου μεταξύ των εθνικών και περιφερειακών ασφαλιστικών ενώσεων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας