Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το ΕΙΑΣ για τις Αγροτικές Ασφαλίσεις

1397

«Αγροτικές Ασφαλίσεις – Αναγκαιότητα, Τάσεις, Περιεχόμενο και Προοπτικές» είναι το θέμα του σεμιναρίου που διοργανώνει το ΕΙΑΣ Τετάρτη & Πέμπτη, 27 & 28 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 19:45.

Οι Ασφαλίσεις κατά κινδύνων που απειλούν την Αγροτική παραγωγή και ευρύτερα την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα, αποτελούν πια μεγάλη αναγκαιότητα και χρειάζεται να εισέλθουν ακόμη πιο πολύ στο «ρεπερτόριο» των Ασφαλιστικών Εταιρειών και της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, διάρκειας οκτώ (8) ωρών, αναπτύσσει σε βάθος τους κινδύνους που απειλούν την Αγροτική παραγωγή και ευρύτερα την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα, αναλύει τις επιπτώσεις τους στην παραγωγή, στο εισόδημα και στην περιουσία των απασχολουμένων, παρουσιάζει τη δομή και το περιεχόμενο των αγροτικών ασφαλιστικών προϊόντων και  προτείνει τρόπους σωστής και πειστικής προσέγγισης των δυνητικών πελατών αγροτικών ασφαλίσεων, υψηλού ενδιαφέροντος.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε  στελέχη και υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ενδυναμώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στις Αγροτικές Ασφαλίσεις. Επίσης, σε Στελέχη και Υπαλλήλους Underwriting που επιθυμούν να  διευρύνουν ή να εξειδικεύσουν την τεχνογνωσία τους στην αξιολόγηση σχετικών κινδύνων. Σε Στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing, Product Management, Product Development και Product Engineering που επιθυμούν να γνωρίσουν ενδελεχώς τις καλύψεις και τα χαρακτηριστικά των Αγροτικών Ασφαλίσεων.

Ακόμη, πολύ σημαντικό, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη Ασφαλιστική Αγορά, κατά τρόπο συστηματικό και με «όχημα» την απόκτηση υψηλής τεχνογνωσίας και εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας. Τέλος, το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες με δραστηριότητα σχετική με τις Αγροτικές Ασφαλίσεις π.χ. τραπεζικά στελέχη, δικηγόρους, πραγματογνώμονες κ.λπ.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος,  Διευθυντής Πυρός και Αγροτικών Ασφαλίσεων της Αγροτικής Ασφαλιστικής μέλος του ασφαλιστικού ομίλου ERGO.

Προσκεκλημένη Guest Speaker είναι η κα Έφη Κοκορέλη, Επί κεφαλής του Τομέα Αγροτικών Ασφαλίσεων και Bancassurance του Ομίλου Interamerican, μέλους του Ομίλου Achmea.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Έκπτωση 30%, εάν η προεγγραφή γίνει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΔείκτη Μεταβολής Κόστους Νοσοκομειακών Προγραμμάτων Υγείας θα καταρτίσει το ΙΟΒΕ
Επόμενο άρθροΑπό διαβούλευση σε διαβούλευση η Insurance Europe