Άρθρα

Είναι εθνικό το κάλεσμα. Η ασφαλιστική αγορά πρέπει να ανταποκριθεί

Τεράστια προσπάθεια καταβάλλεται από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, με στόχο την ανακεφαλαιοποίηση, που θα επιτρέψει να διατηρηθεί σε ελληνικά χέρια το ιστορικό ίδρυμα.
Η ελληνική ιστορία διδάσκει ότι οι συνέργειες οδήγησαν, πολλές φορές, στο εθνικό θαύμα. 
Η ελληνική ασφαλιστική αγορά, από τον απλό ασφαλιστή, τους πράκτορες, τους μεσίτες, αλλά και όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, ακόμα και όσους ζουν από τις ασφαλιστικές εταιρείες, όπως τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, οι νομικές εταιρείες, κ.λπ., οφείλουν και πρέπει, έστω και ενδεικτικά, να δηλώσουν παρουσία στην ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας.
Με τη λογική αυτή και συναίσθηση της κρισιμότητας της τελικής έκβασης του εγχειρήματος της Εθνικής Τράπεζας, με τις μικρές μας δυνάμεις και με καθαρή φωνή, καλούμε τον κλάδο της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας να στείλει, με την αγορά έστω και μιας μετοχής, το μήνυμα που αρμόζει. Μήνυμα, που έχει αποδέκτη και την εσωτερική ενδυνάμωση του καλού κλίματος που δειλά δειλά άρχισε να χτίζεται, αλλά και την προς το εξωτερικό εδραίωση της αισιοδοξίας, ότι η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της.
Δεν είναι για την Εθνική Τράπεζα. Είναι για το εθνικό μας φιλότιμο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας