Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Ξεκινά ο νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων

Ένας νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) ξεκινάει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00-19.00 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, την InsuranceInnovation και το insurancewebinars.gr.

Το πρώτο webinar θα είναι ανοιχτό για τους διαμεσολαβητές (δωρεάν συμμετοχή) και θα το παρουσιάσει ο κ. Γιώργος Χανός. Θέμα του «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέους πελάτες».

Τα Webinars απευθύνονται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη θεματολογία που έχει το κάθε σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τον ασφαλιστικό κλάδο από ειδικούς εισηγητές αλλά και επαγγελματίες που έχουν εμβαθύνει στον κάθε κλάδο ξεχωριστά.

Στο πρώτο ανοιχτό webinar του νέου κύκλου θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό:

–       Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής ΕΙΑΣ

–       Η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΕΑΕ

–       Η κα Ευγενία Καφφετζή, Γενική Γραμματέας ΣΕΜΑ

Ο θεσμός των διαδικτυακών σεμιναρίων υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων,  την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και τον Σύλλογο  Ασφαλιστικών Πρακτόρων  Ν. Αττικής.

Περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας