Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση στις τεχνολογίες των φ/β εγκαταστάσεων. Θα γίνει λεπτομερής ανάλυση των αιτιών των ηλεκτρικών βλαβών τους και ιδιαίτερα του φαινομένου P.I.D, καθώς και προτάσεις βελτίωσης των κινδύνων τους.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 13 Απριλίου: 16.00 – 19.15
  • Πέμπτη 14 Απριλίου: 16.00 – 19.15

Εισηγητής είναι ο κ. Αργύρης Πανούσης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και Πραγματογνώμονας με περισσότερες από 6.000 αυτοψίες τα τελευταία 20 χρόνια.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων – διακανονιστές ζημιών (που απασχολούνται στα τμήματα αναλήψεων, για τη σωστή εκτίμηση – τιμολόγηση κινδύνου και στους κλάδους ζημιών, για μείωση του ύψους ζημίας – επανείσπραξή της),  σε συνεργάτες  ασφαλιστικών επιχειρήσεων, σε ιδιοκτήτες, κατασκευαστές ή ηλεκτρολόγους συντηρητές φ/β πάρκων (για τη θωράκιση έναντι ηλεκτρικών κινδύνων των εγκαταστάσεών τους) και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν στα θέματα φ/β και εν γένει ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής    

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας