ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής

2026
Μαρίνα σκαφών αναψυχής

Σεμινάριο για τις ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής διοργανώνει το ΕΙΑΣ, Τρίτη και Πέμπτη, 6 και 8 Απριλίου 2021, 16:00–19:20, σε περιβάλλον webinar και, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης.

Πλέον του επίκαιρου ενδιαφέροντος του Σεμιναρίου, λόγω της έναρξης της περιόδου Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, κατά τον μήνα Απρίλιο κάθε έτους, το ΕΙΑΣ σημειώνει επίσης «την ουσιαστική συμβολή του στην περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών της αγοράς μας, αφού η Ασφάλιση των Σκαφών Αναψυχής και της αστικής ευθύνης των ιδιοκτητών και πλοηγών τους είναι υποχρεωτική και η ασφαλιστέα ύλη που δημιουργείται πραγματικά αξιοπρόσεκτη».

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, απευθύνεται σε:

α. Διοικητικά Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που εργάζονται στους τομείς Ασφαλίσεων Σκαφών Αναψυχής, έχουν την ευθύνη αξιολόγησης και αποδοχής των σχετικών ασφαλιστικών κινδύνων και ευνόητα επιθυμούν να επικαιροποιήσουν και να εξειδικεύσουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους επί του αντικειμένου αυτού.

β. Επίσης, Διοικητικά Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που εργάζονται σε  τομείς Αστικής Ευθύνης και σε άλλους τομείς Γενικών Ασφαλίσεων και επιθυμούν να διευρύνουν, να εμπλουτίσουν ή να εξειδικεύσουν την τεχνογνωσία τους στις Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής.

γ. Marine Underwriters, Claims Managers και Claim Adjusters, Στελέχη Γραφείων Πραγματογνωμόνων και Επιθεώρησης που το εύρος των εργασιών τους εκτείνεται και στα Σκάφη Αναψυχής. 

δ. Στελέχη Operations, Πωλήσεων, Marketing, Product Development, Τομέων Μεγάλων Πελατών και Ομαδικών Ασφαλίσεων, Νομικών Υπηρεσιών, Αναλογιστικών Τομέων και Εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που σχεδιάζουν, προωθούν ή διδάσκουν Ασφαλιστικά Προϊόντα και, επομένως, έχουν ενδιαφέρον στις Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής.

ε. Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που σχεδιάζουν την είσοδό τους στην αγορά των Ασφαλίσεων Σκαφών Αναψυχής ή επιθυμούν να αξιοποιήσουν ακόμη πιο πολύ τις μεγάλες ευκαιρίες της, δια της απόκτησης της κατάλληλης τεχνογνωσίας.

στ. Στελέχη Τραπεζών που χειρίζονται ασφαλιστικά θέματα.

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Αγγελική Μαραγκάκη, Senior Account Executive Πολυεθνικών Πελατών της AON Greece.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021.

Περισσότερα: www.eias.gr

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠΣΣΑΣ: Προνομιακή τιμή για εγγραφή στην GAMA
Επόμενο άρθροΣημαντική η απήχηση των προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης της Interamerican