ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τη Φορολογική αντιμετώπιση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

505
ΕΙΑΣ Λογότυπο

«Φορολογική αντιμετώπιση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – Εισαγωγή στις νέες καταστάσεις Φερεγγυότητας ΙΙ» είναι το θέμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών, που θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣτην Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, 16:00 – 20:15.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιάννης Χαβρουζάς, Ειδικευμένος Σύμβουλος επί φορολογικών θεμάτων και Υπεύθυνος φορολογικών, λογιστηρίων, προγραμματισμού και χρηματοοικονομικής πληροφόρησης του Ομίλου Interamerican.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι: να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τα ισχύοντα σήμερα στη Φορολογική Νομοθεσία, τις αλλαγές που επέρχονται, να γίνει  αντιληπτό το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να λειτουργούν όλοι οι επαγγελματίες, ώστε να μη διατρέχουν φορολογικούς κινδύνους, αλλά και να ενημερωθούν για τις επιλογές που θα τους δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Επίσης να παρουσιαστούν οι φορολογικές διαστάσεις και τα οφέλη των διαφόρων ασφαλιστικών επιλογών για φυσικά και νομικά πρόσωπα ως εργαλεία πώλησης.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές), σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και γενικότερα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις φορολογικές τους γνώσεις και να γνωρίσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΗ αμεροληψία και υποκειμενικότητα… στην κρίση των εμπειρογνωμόνων
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος της Real Academy