Ολοκληρώθηκε ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος της Real Academy

551
Γιάννης Τζώρτζης Φ. Σιαβάλα
O κ. Ι. Τζώρτζης, CEO της Εταιρείας, με την κα Φ. Σιαβάλα, επικεφαλής του Γραφείου Λάρισας.

Η REAL A.E., με γνώμονα την αρχή ότι η εκπαίδευση και η μεθοδική εργασία είναι τα θεμελιώδη στοιχεία για να δημιουργηθεί θετικό αποτέλεσμα από ένα δίκτυο πωλήσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την εφαρμογή του στρατηγικού της πλάνου. Έτσι, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών της δραστηριοτήτων, ολοκληρώθηκε ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος των μαθημάτων της REAL ACADEMY, ο οποίος περιελάμβανε τις ενότητες: Βασικές Αρχές Διαχείρισης Κινδύνου, Προϊόντα Ζωής και Υγείας, Αρχές Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών και Ειδικά Προϊόντα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Λάρισα με κύριους εισηγητές  τον Δρα Σωτ. Κλήμη, Ειδικό Εκπαιδευτή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ. Γιάννη Τζώρτζη, και στελέχη από τις συνεργαζόμενες Εταιρείες,

Όπως πληροφορούμαστε σαπό σχετικο δελτίο τύπου, η REAL ACADEMY μεθοδολογικά εφαρμόζει μάθημα εργαστηρίου, ώστε να περιορίζονται σημαντικά οι ώρες θεωρίας και να επιτυγχάνεται σημαντική συμμετοχή των εκπαιδευομένων. Για τον λόγο αυτό τα τμήματα είναι αυστηρά 10μελή και είναι προσανατολισμένα σε εφαρμογές «εργαλείων» και παρουσίαση best practices ανα προϊόν.

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την ανάλυση και «ακτινογραφία» τμημάτων της αγοράς και την εκπαίδευση στα προϊόντα και τις τεχνικές με τις οποίες  θα γίνει η διείσδυση σε αυτά τα τμήματα της αγοράς, όπως επίσης και η σειρά σεμιναρίων ΚΑΜ (Key Account Management), στο πλαίσιο της πλήρους λειτουργίας του Τομέα Μεγάλων Πελατών της REAL  AE.

«Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελληνική οικονομία και παρά τις αντιξοότητες, η REAL A.E. πρωτοπορεί! Επενδύει δυναμικά στο Δίκτυο και στους ανθρώπους της, χτίζοντας μεθοδικά το μέλλον της», επισημαίνεται εν κατακλείδι.

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τη Φορολογική αντιμετώπιση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Επόμενο άρθροΣτ. Κωνσταντάς: Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία!