Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, Εκθέσεων & Έργων Τέχνης

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, Εκθέσεων και Έργων Τέχνης θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ την Τετάρτη, 23 & την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 16:00 – 19:20.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών, αποσκοπεί στην ενδελεχή κατάρτιση των συμμετεχόντων επί του συνόλου των θεμάτων Ασφάλισης Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων (π.χ. μουσικών συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, πολιτιστικών δρώμενων, ….), εικαστικών Εκθέσεων και Έργων Τέχνης, εμπορικών ή άλλων εκθέσεων και συνεδρίων.

Η προσέγγιση του θέματος συντελείται μέσα από την παρουσίαση και την ανάλυση της συνολικής ασφαλιστέας «ύλης» που προσφέρουν οι  εν λόγω αγορές, σε συνδυασμό με τις ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επίσης, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, ενθαρρύνεται η ασφάλιση των εν λόγω δρώμενων και πεδίων ενδιαφέροντος, πρωτίστως των έργων τέχνης. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προβλέπεται να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που γεννάται εν σχέσει με την αγορά Ασφαλίσεων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, Έργων τέχνης, Εκθέσεων και Συνεδρίων, με τις ασφαλιστικές διαδικασίες της, τις ευκαιρίες της και τους εμπεριστατωμένους τρόπους αξιοποίησής τους.

Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι ο κ. Στάθης Γκόργκας, Τεχνικός Διευθυντής Γενικών Κλάδων της Ασφαλιστικής Εταιρείας Prime Insurance, και η κα Εργίνα Ξυδούς, Εκτιμήτρια και Σύμβουλος Έργων Τέχνης.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας