Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάρια τον Ιούνιο για τις Συντάξεις και την Ασφάλιση Πλοίων και Σκαφών Αναψυχής

Δύο ενδιαφέροντα σεμινάρια διοργανώνει το ΕΙΑΣ μέσα στον Ιούνιο.

Το πρώτο αφορά τις Ασφαλίσεις Πλοίων και Σκαφών Αναψυχής, ενώ το δεύτερο  το Συνταξιοδοτικό Πρόβλημα και τον αυξημένο ρόλο της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Συμπλήρωση της Σύνταξης.          

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε στο σεμινάριο που διοργάνωσε το ΕΙΑΣ με θέμα: «ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥXΗΣ» και λόγω της αυξημένης ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει, το ΕΙΑΣ θα επαναλάβει το ίδιο Σεμινάριο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και εξειδικευμένο θέμα.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας δώδεκα (12) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, 16:00 – 21:00
  • Παρασκευή 5 Ιουνίου, 15:00 – 20:00

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναιο κ. Παναγιώτης Κούνουπας, Marine Underwriter της Hellenic Hull Management.

Το Σεμινάριο ενδιαφέρει τις Ασφαλιστικές Εταιρίες που ασκούν τους Κλάδους Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής και απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη τους που πραγματοποιούν Ασφαλίσεις Πλοίων & Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής, σε Στελέχη και Υπεύθυνους Κλάδου Ζημιών εφόσον οι περιπτώσεις αυτές εμπίπτουν στη δικαιοδοσία τους, καθώς και στους Συνεργάτες Πωλήσεων που προσφέρουν και προωθούν αυτές τις καλύψεις στους πελάτες τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

TO ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας έξι (6) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την:

  • Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, 16:00 – 21:00

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναιη κα Μυρτώ Χαμπάκη, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους ασφαλιστικών επιχειρήσεων και γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης καθώς και σε  ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που θέλουν να εμπλουτίσουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του σεμιναρίου με στόχο την πρακτική εφαρμογή τους στους υποψήφιους πελάτες τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας