Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων

Το ΕΙΑΣ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του προγράμματος σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων (Πιστοποίηση EFICERT SQF 3 European Insurance Intermediary), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και υπό την Αιγίδα της EFICERT.

Το πρόγραμμα, ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου. Θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη 15:00-18:20 σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης κατά την επιλογή των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Διοικητικά Στελέχη Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (Διευθυντές Πωλήσεων, Επιθεωρητές Πωλήσεων και Account Managers).
  • Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που ασκούν καθήκοντα Management (Agency Managers, Unit Managers, Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων,κ.ά).
  • Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της πρώτης γραμμής και Financial Planners, που επιθυμούν να «εισέλθουν» συντεταγμένα και αποτελεσματικά στη νέα εποχή των πωλήσεων.
  • Στελέχη και Υπαλλήλους Τραπεζών και Bancassurance που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικών, αποταμιευτικών και επενδυτικών προϊόντων και καλούνται να διαμορφώσουν τεκμηριωμένες προτάσεις υπέρ των πελατών τους.
  • Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να προάγουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους τομείς Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος θα λάβουν Βεβαίωση Σπουδών  Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων (Certificate of Study in Financial Planning and Insurance Advice), του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.  Επίσης, θα λάβουν την Πιστοποίηση European Insurance Intermediary (SQF 3) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Πιστοποιήσεων EFICERT, μετά από επιτυχή ανταπόκρισή τους στις εξεταστικές απαιτήσεις της.  

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κος Nίκος Φίλιππας, Οικονομολόγος,  Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και διατελέσας Πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Διδάσκοντες στο Πρόγραμμα, επί προσθέτως του κου Νίκου Φίλιππα, είναι Industry Experts,  Τεχνογνώστες και Εμπειρογνώμονες της ασφαλιστικής αγοράς, ως ακολούθως:

  • η Δρ. Σμαρούλα Παντελή, εμπειρότατη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας, κάτοχος Μ.Sc. και Ph.D. in Psychology.
  • ο κος Σπύρος Λευθεριώτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στους Τομείς  Επικοινωνίας και  Διοίκησης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Bonum Terrae A.E., τέως Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • ο κος Γιώργος Χανός, Εμπειρότατο Στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, Σύμβουλος Ανάπτυξης, Πωλήσεων και Επικοινωνίας.

Προσκεκλημένοι Guest Speakers είναι εμπειρότατοι Financial Planners, επίλεκτα μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος.

Οι αιτήσεις εγγραφής στο Πρόγραμμα, θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες www.eias.gr

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας