Μήνυμα της ΠΟΑΔ για το 2021

679
ΠΟΑΔ

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) καλεί τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να συμμετάσχουν στα πρωτοβάθμια σωματεία και να ενισχύσουν την ενότητα και τη συνοχή του κλάδου. Ειδικότερα αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ένα ομολογουμένως δύσκολο έτος γεμάτο με αντιξοότητες και πρωτόγνωρους περιορισμούς, έφτασε στο τέλος του. Υποδεχόμαστε το 2021 με αίσθημα αισιοδοξίας και προσμονής να μας φέρει όσα μας στέρησε το 2020.

Η αισιοδοξία που δημιουργεί σε όλους μας η έλευση του εμβολίου κατά της πανδημίας, που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας μας αλλά και της οικονομίας μας, είναι απαραίτητο να φωλιάσει μέσα στον καθένα από εμάς και να μας δώσει δύναμη για να αντέξουμε στην τελική ευθεία μέχρι την οριστική μας απαλλαγή από τον φονικό ιό.

Πέραν όμως από την αισιοδοξία που όλοι οφείλουμε να φυλάμε μέσα μας ως κόρη οφθαλμού, η ενότητα και η συνοχή, σαν κοινωνία και ως κλάδος, σε ό,τι μας αφορά, είναι τα μοναδικά στοιχεία που μπορεί μια κοινωνία να βασιστεί προκειμένου να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους αντιξοότητες και η ΠΟΑΔ ως το μοναδικό δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μπορεί να εγγυηθεί την πολυπόθητη ενότητα και τη συνοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΔ, με την ευκαιρία του νέου έτους, εύχεται σε κάθε συνάδελφο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, υγεία, ευημερία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Καλεί δε τους απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, που δεν συμμετέχουν σε πρωτοβάθμιο σωματείο, να το πράξουν τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε ώστε δυναμώνοντας την φωνή μας, να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Καλή χρονιά σε όλους!!!

To ΔΣ της ΠΟΑΔ

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροFull Life Plan: Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Πρόγραμμα σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων