ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαρτίου 2023

2498

Τρία (3) υψηλού ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια συναποτελούν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαρτίου 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών. Τα εν λόγω Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια υλοποιούνται σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών τους και απευθύνονται σε διοικητικά στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της αγοράς μας, που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας τους και των προοπτικών εξέλιξής τους.

Ο χρονικός σχεδιασμός διεξαγωγής των ως άνω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Σεμιναρίων, έχει ως εξής:

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, EIAS Certified Specialist in RENEWABLE ENERGY RISK and INSURANCE

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από την Τρίτη, 14 Μαρτίου, έως και την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, 16:00 – 19:20

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο VIP Ασφαλίσεων

Τρίτη και Πέμπτη, 21 και 23 Μαρτίου 2023, 16:00 – 19:20

Τρίτη και Πέμπτη, 28 και 30 Μαρτίου 2023, 16:00 – 19:20

Καθώς η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, από κοινού, αποτελεί κύριο μοχλό ανάπτυξης και προόδου, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ε.Ι.Α.Σ. συμβάλει αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση και η παρακολούθησή του προτείνεται ως ενδεδειγμένη πηγή άντλησης της πλέον επίκαιρης και άμεσα αξιοποιήσιμης ασφαλιστικής τεχνογνωσίας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟΑΣΕ: Ανακοίνωση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΝέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της ΕΑΕΕ για τη διετία 2023 – 2024