Διαμεσολαβούντες

Ευχάριστη και εποικοδομητική κλαδική συνάντηση

Εξαιρετική ήταν η πρωτοβουλία της ΕΑΔΕ, να προσκαλέσει σε φιλικό δείπνο δημοσιογράφους του κλαδικού και ημερήσιου Τύπου, σε έναν καλαίσθητο χώρο στην περιοχή του Θησείου.

Ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής (Πρόεδρος της ΕΑΔΕ), η κα Δήμητρα Λύχρου (Γενική Γραμματέας), η κα Μαρία Δημητριάδη (Ταμίας), ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης (μέλος) και οι κ.κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Γιώργος Καραβίας και Κωστής Μαυρόπουλος (Ειδικοί Σύμβουλοι της ΕΑΔΕ), που απαρτίζουν το Διοικητικό της Συμβούλιο, υπήρξαν άριστοι οικοδεσπότες όλων όσων παραβρεθήκαμε στην όμορφη βραδιά, της 6ης Μαρτίου.

Παρόντα ήταν και άλλα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων που συμμετέχουν στην ΕΑΔΕ:

  • Από το Δ.Σ. του ΣΕΜΑ, ήταν ο κ. Κων/νος Αλφιέρης, η κα Μαρία Τσιλιμπάρη και η κα Βασιλική Δράκου.
  • Από το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ, ήταν ο κ. Χάρης Αλεξόπουλος, ο κ. Κώστας Βλαχάκης, ο κ. Ανδρέας Πλυταριάς, η κα Στέλλα Βικτωράτου και ο κ. Κων/νος Γρηγορόπουλος.
  • Από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠΕ, ήταν ο κ. Μανώλης Πετρόχειλος, ο κ. Σωτήρης Κουφογεώργος, ο κ. Αλέξανδρος Ιορδανίδης, ο κ. Αριστείδης Τουπής και ο κ. Αντώνης Αλεξίου.
  • Από το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ, ήταν ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης, η κα Τόνια Κουφοπούλου, η κα Αναστασία Κατσαρού, ο κ. Νίκος Ζόμπολας, ο κ. Δημήτρης Λιόσης.

Παρών ήταν, επίσης, και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σε ατμόσφαιρα φιλική, χαλαρή και ευχάριστη είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε επίκαιρα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά, να θέσουμε ερωτήματα, να πάρουμε απαντήσεις, αλλά και να γίνουμε κοινωνοί των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη της ΕΑΔΕ.

Διαβάστε επίσης: ΕΑΔΕ: Τα Θέματα – Προτεραιότητες για τον κλάδο των Διαμεσολαβούντων


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας